lördag 5 december 2009

Vara vänner

Hemma igen efter ett par dagar med yoga i Stockholm. Åkte hem en dag tidigare den här gången eftersom jag ska fira min vördade fader som i morgon blir 70 år. Hipp hurra!

Roligast av allt denna helg har annars varit att träffa inte mindre än två (2) goda vänner som jag så när hade tappat bort. Hade ju varit mycket synd, att förlora människor man tycker om riktigt på riktigt, bara för att man är lite kass på att höra av sig. Telefoner är inte min starka sida, jag har alltid varit mer av en brevskrivare, eller ännu hellre, fikare! Med det menar jag alltså att man träffas och fikar. Länge. Och bara pratar.

J träffade jag för en lunch och en kopp te (kaffe för J) och trots att det var år sedan vi satt och pratade med varandra sist, så kändes det så naturligt. Som att det bara var att fortsätta där vi en gång slutat.

T bodde jag hos, men vi hann även med en liten middag på ett creperi (Fyra knop? Hette det så?) och ett glas vin på Södra Teatern som firade 150 år. Maffigt.

Men nu är jag hemma igen, som sagt. Fylld med intryck och lyckliga känslor. Vilka fina vänner jag har fått genom åren. Vad mycket kärlek jag har omkring mig. Vad lyckligt lottad jag är.

Vill bara säga det här till alla mina vänner, ni vet vilka ni är - jag älskar er. Ni är underbara!