onsdag 20 oktober 2010

Kanske kan jag vinna nu då?

Förra gången jag tävlade vann jag inte, så jag ger det ett nytt försök. För visst är väl lilla nagellacksgalna jag VÄRD att vinna dessa underbara lack från Nubar?


Återigen är det hos Nailmail jag tävlar. Denna underbara lilla prenumerationstjänst för nagellack. Månadens lack är också de Nubar. Jag har redan valt. Det var INTE lätt, men jag lyckades begränsa mig till tre. Fråga mig inte var jag hittade den viljestyrkan, hade LÄTT kunna beställa sisådär allihop.

2 kommentarer:

 1. Hittade just hit. Vi har en del gemensamt! Det kanske alla har, men ibland tycker man att det är lite mer än vanligt:
  Jag har också två katter. Jag läser mycket. Jag är besatt av nagellack. Och jag älskar Star Trek. Jag skulle vilja slåss med dig om titeln som Mrs. Data (har du hört låten om Data som Voltaire gjorde?), men jag kan tänka mig att nöja mig med Picard.
  Katter och böcker känns som en vanlig kombination, men nagellack och Star Trek känns lite mer speciellt. ^^

  SvaraRadera
 2. Bättre sent än aldrig. Jag är typ askass på att läsa av kommentarer. Jo, det var ju en lite ovanlig kombo att ha gemensamt. :)
  Jag har inte hört Voltaire-låten och känner mig nu lite besviken på min dotter som inte spelat den för mig. Det är nämligen hon som gillar Voltaire i det här hushållet (även om jag tycker att han är helt okej).
  Mrs Data har jag kallat mig i nätsammanhang sen jag föll pladask för Star Trek i mitten av 90-talet, men jag har ju inte patent på titeln direkt...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .