lördag 16 mars 2013

Dagens 20130316

Jepp, sådan är jag. Lovar mer frekventa Dagens utan att leverera. Har inte lust att bli fotograferad numera nämligen. Men idag tog jag mod till mig i varje fall. Bara så ni förstår det inte direkt leende fejset.Outfit: Svarta jeans från Cubus. Randig tröja från H&Ms herravdelning. "Fashion has no gender." Kurt Hummel.
Smink: Mascara och ifyllda ögonbryn. That's it.
Nagellack: Tess d'Urbervilles från A England. Och så har jag frankat ett lack idag jag tänkte ha nästa vecka. Måste visa det för I nämligen och henne träffar jag först på måndag. Hoppas jag.
Frisyr: Otvättat. Men jag blötte och fönade luggen i varje fall. Inte för att det syns.
Doft: Antidote från Victor&Rolf. Ja det är en herrdoft. Who cares. Tydligen så har inte dofter kön heller. De doftar bara gott eller inte.
Klocka: Union Jack-Lambrettan.
Smycke: Kristalliga örhängen. För jag tryckte upp mina öronhål häromdagen. De som varit delvis hopläkta i nästan tre år. Det gjorde bara ont en liten stund.
Väder: Soligt men kallt.
Fika: Te.
Middag: Schnitzel med pommes.
Pryl: Hörlurar. Så jag kan plugga in i datorn och lyssna på musik. Särskilt när älskade maken bilar bort kakelplattor i köket. Renovering på G. Ja, och så glasögon som synes. Har sådana på grund av börjar bli en gammal kärring. Tydligen.
Träning: Räknas att veckohandla som träning? Dansade med mina underbara klasskamrater igår i varje fall. Så hetsigt vi kunde. Fredagslunchdisco blir möjligtvis vår nya tradition. Möjligen andra dagar också.
Sysselsättning: Läsa. Försöka köpa ny bänkskiva till köket men han som ska såga till den var inte där idag och tydligen kan man inte lämna sina mått hos Bauhaus och hämta ut den tillsågade bänkskivan en annan dag om man inte pratar med han som ska såga till den. Really? Jag trodde det här var 2013. Någon sorts beställnings/bokningsrutin borde man kunna ordna med dagens teknik. Tycker man. Och så har jag handlat som sagt, lagat mat och pendlat i humöret från glad till superledsen till arg. Blä. Längtar till måndag. Tror jag ska föreslå Måndagslunchdisco.
Barnabråk. Lite gruff bara. Men dagen är ju inte slut än.
Låt: Väldigt många, men jag säger Sideways med Citizen Cope idag med.
Kvällsnöje: Jag hade hoppats på Glee eller en film, men de pratar om Fångarna på fortet här och i så fall flyr jag in ett annat rum och gör något roligare. Som att fila hälarna. Eller borra hål i huvudet.

6 kommentarer:

 1. Åh ska du få ett nytt kök nu, vad roligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halvnytt i varje fall. Renovering light kan man väl säga. Nytt kakel, ny tapet, ny bänkskiva. :)

   Radera
 2. Men gumman, hur är det fatt. Det läte lite segt tycker jag. Vi får ses för en eller två kannor te framöver. Det hör ju jag det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska så pissigt. Men det ger väl med sig. Hoppas jag.

   Radera
 3. Ja du jag hade en sådan dag igår. Humöret pendlade mellan förbannad & ledsen. Vaknade i morse med gråten i halsen.. Tog en rask promenad och känner mig något bättre till mods. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ju få ha dåliga dagar. Tycker bara det varit lite väl många av det slaget ett tag nu.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .