tisdag 31 december 2013

Årsfavoriter 2013

2013 slutar visst med att jag uppdaterar nyhetssidor cirka hela tiden för att jag inte vill se att Michael Schumacher har avlidit av sina skallskador. Det skulle ju liksom vara glasyren på kakan av detta år som inte har varit så bra, om man säger som så.
Om jag tittar tillbaka på mitt liv så hamnar 2013 i topp på år som inte har varit bra, men jag känner att det blir bättre - även om december har varit rätt så uselt med dåligt mående och dålig sömn (som att de två inte går hand i hand liksom).
Men - nu är det här tråkåret snart slut och jag har redan nu bestämt att 2014 ska bli bättre. Jag ska må bättre, det ska hända bra saker, jag ska hitta nya saker att älska, jag ska skratta mer, träffa mina vänner oftare, dansa mer, sjunga, hångla - jag ska må bra. Banne mig!

Och för att det inte ska kännas som elände hela det här året så tänkte jag sammanfatta det med en favoriter över hela året. Min månadsfavoriter med några tillägg helt enkelt.

Kläder: Koftornas och tröjornas år. Av någon anledning har de flesta av mina nya favoriter huva dessutom. Undrar vad det beror på? Bra att gömma sig i kanske? Har i varje fall två koftor och en hoodie som jag vill bo i.

Nagellack: Min Topp 20 2013 hittar ni här. Favoritlacken i mina månadssammanfattningar ser ut så här:


Festlighet: Alla träffar med Fantastiska fyran och absintörerna. Och Plejadträffarna! Inte fest som så - men att träffa vänner har varit det bästa med i år.

Frisyr: Började året med en page och lugg som sedan dess är satt på utväxt. Försöker numera ljusa upp mitt hår genom att färga mina utväxter gradvis ljusare - som en omvänd ombrering ungefär. Planerar inte att bli blond dock.

Tv-program: "Glee", "Supernatural", "American Horror Story" och "Teen wolf".


Film: Av de filmer jag har FredagsFilmat och verkligen sett (nytt för i år) så är min topp 3 "Struck by lightning", "Cloud Atlas" och "Pitch perfect". Se dem.

Bok: Säger det igen - alla borde läsa "The fault in our stars" av John Green. Vill du hellre läsa den på svenska heter den "Helt plötsligt exploderar jag". Och ja - jag förstår denna svenska titel och accepterar den fastän den inte är en översättning av originaltiteln.

Upptäckt: Hej Adam Lambert. Hur har jag kunnat missa dig?


Pussgurka: Min älskade make. Hade jag inte haft honom hade det här året varit fruktansvärt. Han är min klippa och mitt stöd. Så nu vet ni det. Märks det att jag kallar honom älskade maken av en anledning? Bra.

Extra speciell rolighet: Träffa Cactus irl, spela teater, se Depeche Mode i Globen (hade gärna sett dem i Göteborg också, men...), och så klart min nya fina tatuering. Planerar minst en till under 2014 (troligtvis två).

Och med det mina kära vänner vill jag önska er ett riktigt gott nytt 2014. Må bäst och ta hand om er. Puss!

4 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig också! Det kommer garanterat bli bättre, om inte annat så för att du bestämt dig för det. The power of the mind... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker samma sak - har man bestämt sig för att må bättre så blir det så. Jag tror inte att det händer första januari direkt, för jag är ju inte korkad, men jag tror att det kommer hända. För att jag vill det, för att jag har hjälp och för att det inte kan bli sämre direkt. The only way is up och så där.
   Kram!

   Radera
 2. Jaa hur kunde du ha missat Adam Lambert?! Hihi nåja tur du upptäckte honom iaf...;-) Jaa nu kommer 2014 bli ett bra år, eller hur? Kram på dig raring. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bara komma över den här baksmällan först så tar det sig nog. ;)
   Jaaaaa - hur kunde jag missa honom så pass länge? Helt klart ett fall av bättre-sent-än-aldrig.
   Kram!

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .