måndag 2 december 2013

Seven little numbers make a fire out of this flame-Dagens


Låt: "Little Numbers" med BOY. Funderar kraftigt på att läsa om ficen med samma namn - för tredje gången.
Outfit: Allt H&M - rutig skjorta, randig tröja (herr), röda byxor.
Smink: Ögonbrynspenna från H&M, mascara från Max Factor.
Nagellack: OPI DS Extravagance.
Frisyr: Fläta på sidan.
Doft: Batiste torrshampo.
Klocka: Lambretta med Union flag.
Smycke: Nitiga och kristalliga örhängen och lillfingerring med evighetsåtta, båda från Glitter, armbanden jag brukar ha och ringarna jag alltid har.
Fika: Te och kladdkaka.
Middag: Hemlagad pytt-i-panna.
Pryl: Keramikängel. Föredrar att julpynta mitt hem med änglar hellre än tomtar.
Sysselsättning: Kuratorsbesök, promenix, plugga, läsa.
Träning: Promenixen. Har ont som fasiken i ryggen = värme och vila.
Kvällsnöje: "Dexter" och ett glas absint. Kanske.
Att tillägga: Förundras lite över att lilla bloggen med 11 följare (enligt Bloglovin') har haft över 1000 besök den senaste veckan. 200 fler än nagelbloggen med över 100 följare...
Det betyder alltså att dessa 11 följare skulle ha tittat in här cirka hundra gånger var. Tvivlar på't. Undrar om någon länkat till mig och hoppas i så fall att det inte är någon site med "vuxeninnehåll" för - yuck. Jag gillar inte sådant...

2 kommentarer:

  1. Det borde väl gå att se i statistiken isf om det dykt upp en site med extra många länkningar till dig? Annars kan det ibland vara obegripligt det där :) Jag hade massa statistik ett tag på grund av bilder på tavlor av Monet... snacka om att de som googlade på det hamnade fel :p Det kanske är nån bok eller film du skrivit om som genererat träffar på Google?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir inte klok på det. Har kollat min statistik och har MYCKET träffar från USA. De kanske tror att jag är en data-site. Har fått erbjudande om att skriva sponsrad reklam med sådant innehåll eftersom det "passar så bra ihop med mitt blogginnehåll". Kanske läsa lite innan ni kommer med dylika förslag? Jag bloggar om mig och nagellack liksom. ;)

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .