torsdag 4 juni 2009

Följeslagarna

Jag gillar Stephen King. Mycket. Inte så att jag vet allt om honom eller läser bara Stephen King hela dagarna, men jag gillar Stephen King. Så pass att jag en dag för några år sedan satt och surfade runt på nätet och dök på den underbara lilla fansiten Följeslagarna. "En sån trevlig liten sammanslutning" tänkte lilla jag och anmälde mig raskt som medlem för att få nyhetsbrev, tips och kunna delta i tävlingar. Och det bär frukt, som ni ser. Här är mina vinster sedan jag blev medlem. :)
Dvd "The Stand", Marvel comics "Den långa vägen hem", inbunden bok "Liseys berättelse" samt pocket "Dimman".

"Dimman" kom med lite extra material... Där vann jag nämligen ett lyxpaket inför filmens premiär. Förutom pocketboken vann jag även en filmaffisch, 2 biobiljetter samt "Liseys berättelse". Det bästa av allt? Den sistnämnda är signerad.

Vem har klottrat i min bok? Jo - Stephen King!

Det är ju hur kul som helst! Signerad! Kolla - jag har en autograf! :)

Kan lugnt säga att denna bok INTE är ett läseex. Jag har den på pocket också, på engelska. Mycket bra om ni frågar mig. 5 följeslagare av 5. www.foljeslagarna.com

1 kommentar:

  1. Vi är bara likare och likare du och jag märker jag...star trek, fröken fleggman, kryddigt te och nu, stephen king.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .