tisdag 23 juni 2009

Hispig

I morgon ska jag åka till Stockholm för vidare färd mot Väddö på torsdag. Tror ni jag är lugn och sansad inför detta? Nej. Jag blir alltid hispig när jag ska resa, inför själva resan. Nu ska jag åka buss och jag har vissa tendenser till åksjuka. Akupressurband på, fönsterplats och rättvänd är mina knep. Dessutom ska jag inte åka med det bolag jag brukar och då kommer frågorna - var är hållplatsen? Vad ska jag göra med väskan? Funkar det verkligen med bara en sms-biljett? Kommer jag hinna med mina anknytningar? Kommer jag fram i tid? Hur f-n betalar jag?

Tur då att man har goda vänner i huvudstaden som kan lugna ner en liten. Jag ska bo hos vännerna M&M (låter gott va!) natten mellan onsdag och torsdag och hinner nog leka 20 frågor med dem. De ska i och för sig på konsert och se rockräven Morrisey, men då kan jag leka 20 frågor med deras barn i stället. Just nu tror jag att jag har koll, så det har jag säkert. Det är bara lätt för mig att bli hispig...

Och så sista grejen då... Tror ni jag har börjat packa än? Ska jag jobba till sent idag? Är jag kanske lite granna stressad? (nej, ja,ja)

Tjipp!

2 kommentarer:

  1. Det kommer att gå bra att åka buss, jag lovar ;)

    SvaraRadera
  2. Fast jag får skjuts med L. Bra va! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .