måndag 24 augusti 2009

Back to black

Färgat håret har man gjort en del i sina dagar. Dock inte de senaste 5 åren eller så. Men i lördags orkade jag helt plötsligt inte med de grå stråna längre, så stora J hjälpte mig att färga det mörkare. Som en gentjänst för att jag spottat och svurit över att försöka göra henne blond.

Det står på förpackningen att färgen heter mörkbrun sammet. På mig är den snudd på svart. Känner mig härligt synthig igen. På med rött läppstift och eyeliner bara, så är bilden komplett.

På tal om synth så har jag och älskade maken nu säkrat biljetter till Depeche Mode på Globen (Ericson Globe my ass!) 31 januari 2010. Ståplats dessutom. (Har jag inte haft sen Pet Shop Boys Skansen för en herrans massa år sedan.) Life's good. Life's exellent!

4 kommentarer:

 1. Globen blir det ja! Och kul ska det bli :D
  Ska ni med på Röyksopp? Sen spelar ju Placebo, Phoenix och Simlpe Minds i stan under hösten... men konsertbudgeten räcker till mer än DM och Röyksopp ;)

  SvaraRadera
 2. BILDBEVIS!!! Sånt där kräver sin bild och hör sen, och jag har inte några biljetter. Får se hur det blir med det, alla våra konsertpengar går nog åt till egypten är jag rädd.

  SvaraRadera
 3. Placebo låter onekligen intressant. När var hur? Röyksopp kan vi stoppa ner i en säck och knyta till om...

  SvaraRadera
 4. Fredag 13 November 2009 kl 19:30 "Annexet"
  http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=Placebo
  http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&EVNT=GLO499ANX11131&CL_ORIGIN=

  Fast Röyksopp ska vi nog gå på :-P Placebo får vi se om det blir...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .