söndag 2 augusti 2009

Bröllopsyra

Älskade maken har en älskad kusin, tillika älskad gudfar till lilla E. Vi kan kalla honom J eftersom hans namn börjar på den bokstaven och det är så jag brukar göra. J har nu skaffat sig en förtjusande och vacker och underbar och likaledes älskad fru, henne kallar vi E. Igår var den stora dagen äntligen här när de gifte sig vid vattnet utanför Djulö herrgård i Katrineholm.

Här försöker brudens bror sjunga "Enjoy the silence" med Depeche Mode, mellan tårarna. (Samma låt som jag och älskade maken valde som "brudvals" när vi gifte oss för snart 10 år sedan.) Han var, liksom en del andra i sällskapet, tagen av stunden och full av lyckokänslor. I hans fall var det dessutom hans syster som precis hade blivit äkta maka, så det är fullt förståligt, och väldigt rart, att han var rörd och visade sina känslor öppet. En fin familj det där.

J har på många sätt känts lite som en bror till älskade maken, mer än en kusin, så jag tycker det känns som att E är en svägerska snarare än makens-kusins-fru. Välkommen i gänget E!

Maken till vackert och lyckligt brudpar får man leta efter. Tack för att vi fick vara med. Puss på er!

1 kommentar:

  1. Vilket bra val av låt, både av detta brudpar och av er :D :D :D

    //Fiffi
    ufo-fiffi.blogspot.com

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .