onsdag 7 oktober 2009

Vintage?

Min farbror bodde kvar i huset som min farfar byggde på 40-talet, till sin död nu i somras, och nu ska huset tömmas. Bland annat finns det massor av kläder i huset. Många av farmors kläder hittar man nu i min källare. Och jag vet inte vad jag ska göra med dem! Det känns som ett helt livs klänningar och kappor nu hänger på bräckliga små galgar på en tvättlina. Vissa är vackra så man blir tårögd, vissa är inte riktigt lika snygga. Fast man kan ju konstatera att farmor inte var rädd för mönster. Så - är det vintage eller skräp?


Hela tvättlinan full.
Avdelning röd.
Avdelning gul.Avdelning blå.
Ett av de snyggaste plaggen är denna jacka med trekvartsärm. Fast den sticks.


Min farmor var inte världens största kvinna direkt, så tyvärr är det omöjligt för mig att komma i de flesta av kläderna, så det är väl försäljning som gäller antar jag.

2 kommentarer:

  1. Va snygga klänningar. Va synd att du inte kan ha kläderna, framförallt eftersom det betyder att inte jag heller kan ha kläderna. Lätt att jag skulle varit spekulant på klänningen i orange annars. Tror du kan få en hel fel för dom bara du annonserar på rätt ställe.

    SvaraRadera
  2. Du får väl komma och nypa i varje fall. Du kanske kan göra kuddfodral av dem. ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .