onsdag 20 januari 2010

Eufora

Min svägerska firade jul och nyår i Florida (åh nej - jag var inte alls avundsjuk på det. Inte. Alls.) Hennes svåger med familj bor nämligen där. Hon kom inte hem tomhänt direkt. Till mig hade hon skaffat fram ett piffigt shampo och ett piffigt balsam. Svågerns jobb är att sälja in detta shampo till salonger, så hon kanske inte letade jättemycket, men ändå! Jag fick en present och jag är glad! Märket heter Eufora och finns vad jag vet inte att få tag på i Sverige, och det är i så fall mycket synd.

Detta shampo innehåller nämligen inget vatten! Det har i stället aloe vera som bas, finfint för mitt torra hår och min känsliga hårbotten. Det krävs dock lite övning att få till det har jag märkt. Man är ju liksom van vid att shampo löddrar herre-jösses-mycket, men det gör inte det här. För att det ska löddra krävs nämligen vatten och det får man tillsätta själv när man tvättar håret. Så min flaska Eufora räcker alltså till ungefär 3 gånger så många tvättar som en lika stor flaska av ett vanligt shampo.

Vet inte om det bara är jag, men jag är ganska nöjd med att inte behöva betala för, och bära hem vatten från affären. (Nu betalade jag ju ingenting eftersom jag fick det i present, men ni förstår säkert vad jag menar.)

Mer Eufora till folket!
Helt enkelt.