fredag 19 mars 2010

Nymålat

Ful hand. Fast ringarna är tjusiga.Fin hand. Alldeles nylackad. Jag gillar rött, på allt från smink till kläder till inredning. Jepp, rött is the shit.

Jag har hittat en mycket trevlig nagellacksblogg, Nailtastic. Man behöver inte vara galen i nagellack för att uppskatta färgprakten där. Själv har jag alltid gillat nagellack, och att måla naglarna, men jag är dålig på att måla dem själv. Fast nu blev jag visst inspirerad.

Jag gillar att köpa små flaskor. Eftersom jag målar sällan så känns det inte lika surt när flaskan är dålig om det inte är så mycket lack kvar i den. Så Depend och Mavala följer ofta med mig hem. Just här har jag Depend Nr.40. De har även en lite miljövänligare remover som jag varmt kan rekommendera

Ah, yta... Är det inte härligt så säg.

1 kommentar:

  1. Jag kan tycka att det är roligt att måla naglarna, nån gång om året så där när det är något speciellt och jag kan tycka att det är en kul grej med speicalstylade. Det finns ju de som har hela bilder målade på sina naglar och som har ringar i naglarna och grejer, men en hel blogg bara med enkelt målade naglar i olika färger, varje dag!

    Det blev lite för mycket för mig, ska nog hända mer på naglarna än att de byter färg för att mitt intresse ska hållas uppe :)

    Största spänningen var väl när en nagelmålning ramlat av i ett shock, men så är jag kanske lite kräsen :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .