onsdag 7 juli 2010

Färgglädje!


Perny har "gnällt" lite över att jag är dålig på att blogga. Hon tycker jag mest hänger på Facebook numera, och i ett fall har hon rätt där. Det är där jag lägger upp nagellacken numera.

Så här såg min samling ut igår. Var tvungen att lufta den när jag städade nagellackslådan. Hade nämligen köpt mig tre nya lack som jag behövde plats för. (Sen har jag tre på beställning också... Och två som ska läggas undan åt mig på bästa nagellacksaffären, Parfymeri L.)

Har kunnat konstatera att jag har väldigt många blå och rosa lack, så jag försöker väga upp det med fler röda och gröna. Turkosa har jag köpt färdigt känner jag. Blev så besviken på mig själv när jag köpte ännu ett turkost lack när jag var i Danmark, i stället för ett snyggt orange jag stod och fingrade på. Inget av märkena går att köpa i Sverige heller, vad jag har kunnat se på olika internet-shoppar. Skit också!

Nåväl, idag har jag på mig Desire från Rimmel. Lackade om till den igår, och eftersom jag slarvat med överlack har jag redan fått lite tip-wear och en och annan flaga. Rätt så dåligt av ett lack som lovar upp till 10 dagars hållbarhet. Fast som sagt - upp till. Kan lika gärna hålla bara en kvart då.

Det här är för övrigt ett av de lack som följde med mig hem från Danmark. Mörkt vinrött, nästan brunt, med guldskimmer. Det här och Rimmel-lacket Blue Vogue fullkomligt ÄLSKAR jag. Det är Sky High från samma märke som gör mig lite ledsen. Jag skulle köpt Orange drops från danska märket Gosh cosmetics i stället. Nu hoppas jag att ett av lacken jag köpte igår, orangea Melina från Make Up Store, ska kunna få mig att nästan glömma att jag inte köpte Gosh-lacket.

Och ja - jag är jätteytlig nu. Fel på det?

2 kommentarer:

  1. nej det tycker jag inte att du är. Om nu en av dina stora intressen är just nagelack tycker jag att du lätt ska ge tips råd, berätta om dina lack och kanske betygsätta lacken här i bloggen. En liten lackskola kanske. Jag tycker att det kan vara ett roligt tema i din blogg, yoga, lack och läder... eller kanske inte läder men te kanske :)

    SvaraRadera
  2. Yoga, lack, böcker, mat vore nog mer aktuellt och jag har funderat på att göra så där fina flikar som du har. Men eftersom jag är en sådan amatör vet jag inte hur jag ska göra. Skulle vilja ha en sån där besöksräknare också, men hittar ingen. Du får komma hit och hjälpa mig, helt enkelt. :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .