onsdag 3 november 2010

Slipskoma

Idag på jobbet har jag fixat med slipsar. Vi har utförsäljning just nu, med 50% på allt i hela butiken (verkligen ALLT så fråga inte dumhuve) så det rasslar iväg en hel del slipsar. Och nya kommer in. Eller nya och nya - ärligt talat är det gammal skit från centrallagret som legat osålt sedan det var poppis med slipsar breda som motorvägsfiler, merparten i någon nyans av blått.

Anyhow... För att få undan alla dessa miljaders med slipsar som vi får skickat till oss varje vecka, så har vi desperat försökt rensa en vägg inne på lagret att hänga upp de nygamla klassiska slipsarna på. Idag har jag med andra ord farit upp och ner på en stege och kollat igenom alla våra motivslipsar och försökt hänga upp så många jag bara kan. Och geezus vad mycket fula motivslipsar det finns!

Slipsar med hundar på. Med grisar som gör mer grisar. Kaniner som gör dito. Pin up-flickor med flaggor. Vinglas. Ölflaskor. Dödskallar. Mopeder. Segelbåtar. Pandor. Schackpjäser. Golfbollar. Fioler. Noaks ark. Dollartecken. Hjärtan. Änglar. Djävulen. Jesus. Fiskar. Bussar. Tåg. Bagels. Smileys. Kortlekar. Zebrarandiga.

Risken finns att jag kommer drömma om slipsar i natt. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .