lördag 1 september 2012

Glossybox augusti aka "Den Stora Besvikelsen"

Igåt trotsade jag min feber och cyklade bort till utlämningsstället för att hämta ut min efterlängtade Glossybox. Och hur besviken blev jag? Väldigt. Min box innehöll det här: • Byebra brösttejp. Provförpackning. Full size ca 249:-/4 set brösttejp + 8 nipplecovers.
 • Jelly Pong Pong lip frosting. Full size värde 125:-/15 ml.
 • Weleda Sea Buckthorne body lotion. Provförpackning. Full size ca 199:-/200 ml.
 • Max Factor Facefinity all day flawless 3 in 1 foundation. Lanseras i slutet av september. Full size värde 160:-/25 ml.
 • Glossybox lipstick. Fullsize. Värde okänt.
Var ska jag börja? Vi börjar med det jag tycker är bra. Det går fort. 
Weledalotionen luktar lite citrusaktigt och det ska bli kul att prova den.
Läppstiftet från Glossybox themselves är jättefint och helt klart bästa produkten i månadens låda.
Lip frostingen från Jelly Pong Pong, eller läppglanset som jag skulle säga, är fint men vilken usel förpackning. Ingen applikator utan bara en vanlig klämtub med ett vanligt hål som är alldeles för stort och minsta lilla gör att man får produkt som räcker till mig, döttrarna och grannfrun. 

Och så det som jag tycker är rent ut sagt dåligt.
Brösttejp? Nämen varför? När i hela friden ska jag använda det? Betvivlar kraftigt att de funkar på mig och mina urammade tuttar. Men jag kan ha fel. Får väl spara dem i en låda tills nästa gång jag ska på bröllop eller  något. Vilket lär dröja.
Alltså - en liten sekund där var jag jätteglad för den här foundationen från Max Factor. Sedan såg jag vilken färg det har. Jag har fått nyansen Bronze 80 att testa. Alla som känner mig ligger och garvar läppen av sig just nu eftersom de vet hur blek jag är. Jag solar aldrig. Jag får sol på mig, men jag solar icke. Men i produktinformationen svamlar de återigen om min solkyssta hy, som jag alltså inte har. Särskilt inte efter den här sommaren. (Solkysst förresten - hur fult är inte det ordet? Endast lätt brännskadad, är väl en mer sanningsenlig beskrivning av det tillståndet.)  Dessutom är krämen gul och det är inte jag. Helt fel färg med andra ord och jag kan inte testa den här produkten utan att se ut som om jag doppat huvudet i en burk skokräm. Synd - för det jag läser om den verkar vara jättebra.

Det här var den sista lådan i min tremånadersprenumeration. Kommer jag fortsätta? Hell to the yes! För även om just den här lådan gjorde mig besviken så gillar jag konceptet och jag har fått en hel del jättebra produkter i mina lådor.

Mrs Data testar en av månadens produkter. Gissa vilken.

4 kommentarer:

 1. Men du, de där bröstplåsterna kanske jag ska prova :D verkar spännande. Jag gissar att du använder läppglansen på bilden ;) eller inte ... mer åt bronshållet i så fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ehum... Jag kan lova dig att de där bröstplåstren INTE skulle funka på dig heller. De sträcker sig upp till storlek DD, påstår de. Har för mig du har en aning större än så?

   Nej, det är inte läppglanset på bilden. Det är rosa.

   Radera
 2. Det enda jag kan komma på att bröstplåster/tejp kan användas till är till cosplay. Inte för att jag tror att de flesta som fick en box med det i är cosplayare. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror mer de är menade att ha istället för bh om man inte vill visa axelband eller knäppningar. Och jag kan inte komma på ett tillfälle en klänning som passar till det. Men cosplayaren en trappa ner kanske vill ha dem?

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .