lördag 3 november 2012

Tre tomma no.13

Som sagt var så hade jag redan en omgång till med tre tomma som låg och väntade. Here goes.


Rexona deo stick. Har övergett roll ons till fördel för deo stift. Kliar intte fullt så mycket under armarna har jag märkt... Sedan att jag kankse inte var jättefötjust i doften på den här är en annan femma. Det gjorde sitt jobb i varje fall.
Plaståtervinning
Betyg 3/5

Precision mascara från IsaDora har nått sitt bäst före datum. Hinner man någonsin göra slut på en mascara om man inte sminkar sig tonvis varenda dag? För ni vet väl att man inte ska använda en mascara mer än 2-3 månader? För att det kan hamna bakterier i den och det vill man inte ha i ögat.
Jag har gillat den här mascaran och kan absolut tänka mig att köpa den igen, men borsten är jag inte jätteförtjust i. Det är en sådan där borste med små plastpiggar och jag är jätteduktig på att blinka in sådana i ögonen. Har jag märkt. Och det gör ont.
Plaståtervinning/brännbart
Betyg 4/5

Längst inne i mitt badrumsskåp hittade jag en tom tub av Lancômes Flash bronzer. Den är mest använd på benen där den skimrar lite tjusigt så man ser var man har applicerat den. Ger okej med färg som kanske är lite för mycket åt ompa loompa-hållet för en blekfis som mig. En brun-utan-sol alltså.
Plaståtervinning
Betyg 3/5