fredag 16 november 2012

FredagsFilmen: Breaking dawn 2

Godmorgon twihards och vanliga dödliga. Idag har den här filmen premiär i USA, vissa andra har ju redan sett den. *host host harkel harkel*
Avslutande delen av Twilight saga är här med buller och bång i form av "Breaking dawn part 2". Fantastiskt dåligt skådespeleri från Kirsten Stewart i vanlig ordning, fastän att hon hittade mer än två ansiktsuttryck den här gången. Det är tur för henne att övriga ensemblen kan bära henne.
Det pratas om ett överraskande slut också och det är det ju. Milt sagt.

Bildkälla

Bella är äntligen vampyr och tillsammans med Edward och dottern Reneesme upptäcker hon sina nya krafter och lever familjeliv. Lyckan hotas dock när familjen blir falskt angivna och Volturi bestämmer sig för att ställa familjen till svars. Cullens samlar vänner från olika hörn av världen för att bevittna vad som händer och för att om så krävs strida på deras sida för att rädda deras dotter.

4 kommentarer:

 1. Jag längtar verkligen efter att se den, men det får kanske bli om två veckor först.....iiiiii...hur jag nu ska kunna vänta så länge. Jag trodde inte först att jag skulle gilla de här filmerna, men jag gav dem en chans och det ångrar jag inte idag. Låter som ett spännande slut. Härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du läst böckerna? Annars rekommenderar jag VERKLIGEN dem. Och har man läst böckerna blir man ÄNDÅ överraskad av slutet. Så in i bängen!

   Radera
  2. Nej jag har tyvärr inte läst böckerna. Hinner nog inte det innan jag vill se den sista delen nu. Så slutet är alltså annorlunda mot bokens slut...spännande...:-)

   Radera
  3. Man kan läsa böckerna i efterhand också, bara för att de är mycket bättre än filmerna. Kirsten Stewart är ju inte med. ;)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .