söndag 25 november 2012

1000

Tusen gånger har jag skrivit på det här lilla hörnet av internet nu. Tusen... Det är ganska mycket det. Grattis lilla bloggen!

Och häromdagen väckte jag er nyfikenhet med att antyda att det var en förändring på gång i mitt liv, och det är det. En liten en. Jag ska alltså inte skaffa fler barn (färdig), skilja mig (hemska tanke) eller flytta (trivs).
Vad jag däremot har gjort är att jag har bestämt mig för att jag inte ska gå utbildningen till teaterpedagog. Den var inte för mig. Så i fredags hade jag min sista dag där och ska från och med i morgon gå inriktningen mot teater. Skådespela alltså. Och på fredag ska jag spela upp en egenskriven monolog. Wish me luck.

6 kommentarer:

 1. Roligt att höra att du hittat rätt :) Utbildningar blir så himla mycket enklare när man känner att man är där man ska vara. Jag tog mig igenom de första tre åren på min utbildning trots att det inte alls kändes rätt och det är inget att rekommendera :/ Men det blev bra sen, år fyra och fem var perfekt. Hoppas att du kommer trivas toppen!
  Och lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom de här utbildningarna bara är på ett år hade jag inte riktigt tid att vänta ut det. Det kändes bara fel och när jag kunde byta så gjorde jag det. Alternativet var typ att hamna i arbetsförmedlingens klor igen. Huga!

   Radera
 2. Åhh stort grattis till att ha tagit ett sånt stort beslut! Måste kännas skönt när man bestämt sig och det känns bra. Låter väldigt spännande. Hoppas du kan dela med dig av din utbildning här i bloggen. Vid vilken skola läser du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Det är ingen stor grej egentligen. :) Jag läser på Hällefors fokhögskola och det var inte alls besvärligt att ändra inriktning eftersom vi gått så tätt sedan läsårsstarten. Utbildningen är bara ett år, men jag är pepp som f*n. Inte minst för att jag gillar klassen så mycket.

   Radera
 3. Oh, jag hörde från Ren att du bytt (fast jag hörde det igår...eller i förrgår, kommer inte riktigt ihåg). Det är väl bra att du hittat det du föredrar och gör det istället. :3 grattis^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Råkar vara så att jag trivs så mycket bättre just nu. Men tack! :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .