torsdag 8 november 2012

Kommentarer

Jag har blockat mitt tidigare inlägg från kommentarer.
Jag funderade länge på om jag skulle skriva inlägget eller inte, men eftersom jag gillar böckerna så gjorde jag det. Jag hade på känn att jag kanske skulle få hit lite besökare som inte hade hittat hit om jag inte skrivit ett inlägg med innehåll som lockar de nedre regionerna.

Jag fick en kommentar som jag raderade. Inte för att den egentligen var otrevlig, men för att innehållet i den var av sådan karaktär att jag inte ville ha den på min blogg. Samt att den var anonym. Jag betackar mig från anonymitet.

Från och med idag kommer alla anonyma kommentarer raderas direkt.
Har ni inte konto så använd alias.

4 kommentarer:

 1. Tråkigt sånt... man glömmer nästan att Internet har sådana sidor också när man gömmer sig i sin egen lilla bubbla :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade i och för sig mina aningar, men jag är sådär intresserad av att veta hur mycket 6 "anonym" har...

   Radera
 2. Varför har man ens en blogg om man inte klarar av kritik? Jag hade en hyfsat välbesökt blogg i många år och fick hur mycket skit som helst (speciellt efter att jag medverkade i TV). Det är en del av att vara offentlig.
  Dessutom recenserade du en bok på ett onyanserat sätt. Jag gick inte till personangrepp och var civiliserad. Jag har själv inte läst boken, men jag har läst en del om den. Jag är själv BDSM-utövare och det stör mig att det förmedlas en skrev bild av det i boken. Men din kommentar: "jag förstår inte hur de hann med allt sex" störde mig eftersom den var inskränkt. Av allt man kan kritisera boken för väljer du det?
  Alla par är faktiskt olika, och hinner med olika mycket om du förstår vad jag menar. Som BDSM-utövare har man en speciell situation eftersom man måste läka från skador innan man kan bli skadad igen. Men mycket sex kan man ha.
  Jag tycker så illa om censur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det var du som skrev den kommentar jag raderade (som var anonym) så hade du vetat att den handlade om hur mycket sex den personen hade och i övrigt ingenting om inlägget i sig. Alltså ville jag inte ha den på min lilla bit av nätet.
   Att ha en blogg betyder faktiskt att jag kan välja själv vad jag vill ska stå på min blogg. Jag klarar visst av kritik, men personliga påhopp och antydningar med sexuell innebörd räknar inte jag som kritik. Faktiskt.

   Sedan recenserade jag inte en bok, jag skrev om den. Det är väl ändå en betydande skillnad? Sedan är det väl himla synd att du inte kan förstå att JAG inte kan förstå hur man kan ha sex fyra gånger på en dag och ÄNDÅ hinna med allt annat som händer dessa personer under endast 5 månader. Jag hakade upp mig på hela den skeva tidsramen inklusive att sexet som beskrevs efter ett tag bara blev ett sätt att fylla sidorna.

   I övrigt är det intressant att du väljer att citera en del av min text som inte finns. Så här ser det ut på riktigt i texten:

   Och faktum är att man inte riktigt förstår hur de hinner äta, sova, jobba och råka ut för allt som händer i böckerna samtidigt som de har allt det där sexet

   Om man sätter ord inom citationstecken ("") ska det vara de ord som verkligen används. Om jag nu ska hänga upp mig på något av det du skriver och påstår i samma stil som du gör.
   För att förtydliga igen så är det alltså inte mängden sex som stör mig, utan det repetetiva sättet det beskrivs på och den alldeles för korta tidsramen för alla upplevelserna UTÖVER turerna i sängkammaren.

   Det är bra att du tycker illa om censur, det gör jag också. Jag tycker även illa om att jag inte ska ha den fria viljan att radera anonyma kommentarer som jag tycker inte har något med det inlägg jag skrivit att göra. Det här är inte en blogg om sex och samlevnad, det är en blogg om mig och mitt liv. Du har alltid möjligheten att hoppa över den om du inte tycker om den och det som skrivs i den.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .