lördag 3 november 2012

Tre tomma no.13

Som sagt var så hade jag redan en omgång till med tre tomma som låg och väntade. Here goes.


Rexona deo stick. Har övergett roll ons till fördel för deo stift. Kliar intte fullt så mycket under armarna har jag märkt... Sedan att jag kankse inte var jättefötjust i doften på den här är en annan femma. Det gjorde sitt jobb i varje fall.
Plaståtervinning
Betyg 3/5

Precision mascara från IsaDora har nått sitt bäst före datum. Hinner man någonsin göra slut på en mascara om man inte sminkar sig tonvis varenda dag? För ni vet väl att man inte ska använda en mascara mer än 2-3 månader? För att det kan hamna bakterier i den och det vill man inte ha i ögat.
Jag har gillat den här mascaran och kan absolut tänka mig att köpa den igen, men borsten är jag inte jätteförtjust i. Det är en sådan där borste med små plastpiggar och jag är jätteduktig på att blinka in sådana i ögonen. Har jag märkt. Och det gör ont.
Plaståtervinning/brännbart
Betyg 4/5

Längst inne i mitt badrumsskåp hittade jag en tom tub av Lancômes Flash bronzer. Den är mest använd på benen där den skimrar lite tjusigt så man ser var man har applicerat den. Ger okej med färg som kanske är lite för mycket åt ompa loompa-hållet för en blekfis som mig. En brun-utan-sol alltså.
Plaståtervinning
Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Jag undrar jag om inte det där med att man bara ska ha en mascara några månader är nått de hittat på för att sälja mer mascara ^^ Jag har mascaror som är flera år gamla och det är inget fel på dem. Och jag har aldrig haft några problem med ögonen alls, inte när jag hade linser heller och var mer känslig då (antar jag). Fast jag kanske har haft tur, kvinnor världen över kanske förlorar synen av gamla mascaror stup i kvarten ;D
  Man hör sällan samma uppmaningar om andra produkter, som flytande eyeliner och consealer med sån där läppglansapplikator som det finns. Det borde ju vara lika illa med bakterier i dem egentligen. ...Är lite filosofisk så här på förmiddagen ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också grunnat på det faktiskt. För varför är det då så mycket i en förpackning om man bara ska ha den i 2 månader? Använder oftast luktsinnet. Luktar det okej så använd. Sen är jag ingen storkonsument av flytande eyeliner så där ska jag inte uttala mig.

   En gång hade jag jätteproblem med något exemliknande på ögonlocken. Böt ut och rengjorde ALLT. Om det blev bättre? Nej. Fö boven i dramat var min ögonfransböjare i metall...

   Radera
  2. Å sånt där är lurigt! Det är alltid det man minst anar som ger en problem :S

   Radera
  3. Värst av allt var att jag trodde att boven i dramat var en supersnygg guldig ögonpenna jag använde friskt under den tiden. Slängde den. Ångrar jag bittert för jag har aldrig hittat dess like sedan dess. *snyft*

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .