torsdag 22 november 2012

November

Det kan vara så att november är den tråkigaste månaden på hela året. Det är grått och trist och mulet och det blir bara mörkare och mörkare hela tiden. Jag tänker sätta upp adventsbelysningen i helgen som ett tafatt försök att jaga ut lite skuggor ur hörnen.
Lika mycket som jag älskar den färgsprakande delen av hösten, lika illa tycker jag om den här grå perioden mellan att löven fallit och snön kommer. Och jag gillar inte snö ett endaste dugg, men det är ju verkligen så att ett snötäcke gör världen lite ljusare.

När november dessutom bjuder på den ena dåliga nyheten efter den andra så tappar man lätt sugen. Särskilt om man har gått och funderat på en sak i ett par månader, en sådan där sak som liksom gnager lite på hjärtat.

Igår tog jag tjuren vid hornen och genomförde en förändring. Ska bara ha det att bli 100% klart så delar jag snart med mig om vad jag har gjort. För ni blev väl nyfikna nu? Det var nämligen meningen...

6 kommentarer:

 1. Jaaa jag blev nyyyfiken ju!! Hoppas att allt löser sig till det bästa för dig. Håller med dig om november, en riktigt mörk och trist månad. Jag tänder mycket ljus för att det ska bli mysigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - mängder med tända ljus är ett måste så här års. Och jag kan nog berätta vad som är på gång nu till helgen, eller allra senast måndag. Men det kanske inte är så värst spännande egentligen... :)

   Radera
 2. Ja klart vi blir nyfikna :)
  Men det låter tråkigt med dåliga nyheter i tid och otid... Hoppas att det är saker som du kan påverka själv iaf, det är enklare än att bara behöva acceptera läget när det är skit :(
  Jag håller med om att november är eländigt. Är så trött och låg hela tiden, och det blir inte bättre förrän i mars... Tack och lov för min ljusterapi-lampa, utan den hade jag blivit galen :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill också ha en ljusterapilampa... Och tyvärr har de dåliga nyheterna varit saker jag inte kunnat påverka, som dödsfall och lärare som slutat. :(
   Men en sak har jag påverkat i varje fall och den ska jag snart berätta mer om.

   Radera
 3. blött och trist och geggiga dagisbarn som mökar i leran. men det är i alla fall lite mysigare när man är inne och myser istället för att vara ute.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är så JÄDRA glad att mina egna ungar snart har växt ifrån det där lervältrandet. :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .