fredag 23 september 2016

FredagsFilmen: Looking - The movie

Eftersom FredagsFilmen den här gången handlar om en tv-film som avslutade en tv-serie så utfärdar jag härmed spoilervarning. Mitt tips är att ni borde titta på "Looking" i sin helhet. Det är verkligen en pärla som förtjänar lite uppmärksamhet.

Bildkälla DStv
Patrick återvänder till San Fransisco för ett bröllop några månader efter att han flyttat till Denver. Han träffar sina vänner, och försöker komma till avslut i förhållandena med Richie och Kevin. Oväntade möten leder till insikter och möjligheter.

Ett väldigt bra avslut på en väldigt bra serie. Det är fortfarande öppet, för karaktärerna har inte levt klart sina liv än, men man får svar på frågor som uppstått under seriens gång. Som hur det gått med Patrick och Kevin. Vad som hänt med Doms "kycklingfönster", hur Doris och Malik har det. Huruvida Agustin rett upp sitt liv och hur det gått med Eddie. Hur Richie har det med sin friserverksamhet och sitt kärleksliv. Och framför allt - hur det gått med Patricks hjärta och om han äntligen är redo.
Ledtråd - det är han. *happy dance*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .