tisdag 24 november 2009

Ullared

Jag och stora J roade oss med att titta på "Ullared" på Kanal 5 igår. Det var - roligt? Eller oroande? Kunde i varje fall konstatera att dit har jag verkligen ingen lust att åka. Frågan är om jag ens skulle vara sugen på att åka in dit om jag ändå hade vägarna förbi. Det verkar vara ett sånt där ställe där jag utan tvekan skulle bli förbannad. Folk som trängs och knuffas överallt, fult exponerade varor. Jag blir liksom arg av att gå in på Willys för att köpa mjölk, hur rosenrasande skulle jag då inte bli på Ullared? Bäst att undvika. Tacka vet jag Ica.

Men nu till några av deltagarna i detta program. Var det någon mer än jag och stora J som lade märke till att Morgan hade gylfen öppen när han visade sin bil? Stora J hade mycket kul åt musiken i inslagen med Morgan också.

Och Rose-Marie (eller vad hon nu heter)... For the love of God! Inga tajta kläder! Särskilt inte supertajta trekvartsbyxor i illskär velour! "Matchat" med ett turkost linne som inte lämnade mycket till fantasin. Ett fall för Anna Skipper ("Du blir vad du äter"). Och Trinny & Susannah("What not to wear"). Oh, the humanity...

Tack och lov fick mina ögonglober sedan lite välbehövligt vila av CSI. Jag saknar Grissom, men Las Vegas är fortfarande bäst.

1 kommentar:

  1. Åååh, csi, saknar...

    ville mest påpeka det att jag är född och uppvuxen bara några mil i från Ullared och jag har endast satt min fot där två gånger i hela mitt liv och jag försöker verkligen undvika att åka dit igen. Jag fattar inte att folk härifrån vallfärdar dit i bussar, jag står inte heller ut där. Jag och mamma var där när dom öppnade en gång, först in. Mamma skulle ha en specifik sak som hon inte hittade så hon gick ut tomheänt, du skulle sett kassapersonalen, dom höll på att tappa hakorna :)

    Ser att du börjat läsa tidsresenärens fru, jag har inte läst den själv men maken älskar den, mycket nyfiken på vad du tycker också sen :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .