fredag 13 november 2009

Yogastudio

Kolla in min yogastudio! Visst är den fin! Närå, skojar bara. Detta, mina damer och herrar, är ett tonårsrum anno 2009. Vi försöker muta stora J med en biljett till Uppcon i april, men hon städar inte i varje fall. Suck....

Här däremot är min blivande yogastudio på riktigt. Kan man knappt tro när man ser eländet. Älskade maken har gjort en strykning av taket. Väggen vid dörren ska göras om helt. Just nu ser det ut som om någon sprängt ett hål lite på måfå och satt dit en dörr. Inte tjusigt. Genom dörren skymtar stora J:s rum, stökebo. Vi ska bygga upp en vägg där så det blir en korridor emellan. Väggarna ska bli vita med en röd fondvägg (min favoritfärg). På denna hade jag tänkt mig att det skulle stå "Keep up" i guld. Under lakanet är det en gammal kökssoffa som jag hade i mitt rum när jag var liten. Den ska få ny klädsel och tjänstgöra som sittplats i studion, har jag tänkt.

Det är ett före detta suterräng-garage vi gör om. Komplett med sluttande golv och golvbrunn. Detta ska fyllas igen och så ska det bli ett vackert golv i fuskträ eller fusksten. Rören (till värmepannan) ska vi bygga en hylla kring som jag kan ha musikspelare och skivor på. Denna har jag tänkt måla i griffeltavelfärg, som jag kan skriva upp meditationsmantra på. Elementet ska få guldfärg.
Vad tror ni? Kan bli riktigt tjusigt va.