onsdag 28 september 2011

Kattskrälle del två

Amen asså... Hur kunde jag glömma bort den här lilla detaljen igår när jag listade knäppa saker som Cullen gör?


Han dricker alltså vatten ur kranen. Alltid. Det fåtal gånger han druckit ur vattenskål har vi snudd på dansat segerdanser här hemma. Han vägrar.
Men så fort han hör att man sätter på en kran någonstans i huset så kommer han sättandes som en guttaperka och ska vara med. Ibland räcker det att man går in i köket/badrummet/tvättstugan för att han ska komma farande.

Och ja - jag vet att kaklet är skitfult. Vi ska renovera köket. Så småningom. Då ryker det där kaklet jag har hatat sedan vi flyttade in. För 10 år sedan.

4 kommentarer:

 1. Hej! Var ju tvungen att kommentera när jag såg denna bild. Vår katt Nelson (en av de tre katter vi har) gör precis likadant. Han kommer farandes som en raket så fort man sätter på kranen i köket..haha!
  Era katter är supersöta! Kul att du lägger ut bilder på dem då och då.
  Hälsn. Minna.

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att det inte bara är mina katter som är knäppa i bollen. ;)
  En vacker dag SKA jag lyckas ta kort på honom när han klättrar på dörrfodret. Och jädrar vad den ska publiceras då, för det är nog det knäppaste han gör.

  SvaraRadera
 3. Det där känns som ett ganska vanligt kattbeteende. Jag har haft typ tre kranlapare. Samtliga gillar/gillade att bada i handfatet också :)

  SvaraRadera
 4. Maken har hört en teori om att katter egentligen inte gillar att dricka vatten på samma ställe som de äter. Någon uråldrig instinkt om att bytesplatsen och vattenhålet är på olika ställen. Och han HAR faktiskt druckit ur skålar som är placerade någon annanstans än där vattenskålen står. Men kranen är helt klart bäst, han gillar väl att det porlar lite också. ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .