fredag 18 september 2015

Lucifer

"Supernatural" har blivit dåligt och jag har bestämt mig för att jag har tittat klart på den serien. "Constantine", som jag älskade, blev nerlagt efter bara 13 avsnitt. Varifrån ska jag få min änglar/demonerfix nu då? Jag hoppas att svaret är "Lucifer".

Jag vet inte om pilotavsnittet jag precis har sett har läckt eller om man verkligen lockar tittare med ett avsnitt ett helt gäng månader innan de andra visas. Den information jag hittar indikerar nämligen att "Lucifer" ska visas 2016, någon gång under det första halvåret, och vara på 13 avsnitt.


"Lucifer" baseras löst på DC Comics "Sandman" och dess spin off "Lucifer".
Handlar om Lucifer, som i djävulen, som tröttnat på att vara i helvetet och bestämmer sig för att ta semester. När en vän till honom mördas bestämmer han sig för att hjälpa polisen Chloe att lösa fallet, oavsett vad Chloe vill. Samtidigt bir han uppsökt av ängeln Amenadiel som vill att han ska återvända till helvetet för att återställa balansen mellan himmel och helvete.

2 kommentarer:

  1. Låter onekligen fantastiskt intressant! Måste titta på det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns bara ett avsnitt än så länge, men det gillade jag verkligen. Annats verkar "Mr. Robot" lovande också, som började sändas på SVT i fredags.

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .