torsdag 31 december 2015

Decemberfavoriter

Jamen det var ju roligt att vakna på årets sista dag och vara förkyld. Jag som ska på fest ikväll och hela alltet. Känner mig sådär peppad över det just nu, ärligt talat.

Det är inte bara 2015 som tar slut idag utan även december, och månaden avslutas traditionsenligt med ett inlägg om månadens favoriter. Idag är inget undantag.

Bok/fic: Bästa utlästa bok är ""Forever" av Maggie Stiefvater. Med tanke på att den andra boken jag läst ut den här månaden är en av de sämsta ever, så var det inget svårt val.
Månadens bästa fic får bli en Hartwin AU. "Who got the keys to my Bimmer" av Hartwinning.

Film: December var ännu en månad jag lyckades ta mig iväg till en biosalong. "Star Wars: The force awakens" var betydligt bättre än vad jag trodde den skulle vara och skickar kärleksfullt Star Wars vidare in i nästa generation. Störst behållning för mig var dock att snegla på älskade maken ibland. Han såg helt salig ut och jag tycker om när han är glad.
Tv-program: Jag har varit dålig på att titta på tv den här månaden. Jag pausade ju "Fringe" och har inte kommit på något annat jag vill maratontitta på heller. Men! Jag och Lilla E tittade ju på "Pride and prejudice" - en av de bästa tv-serierna någonsin.

Nagellack: Det har varit väldigt mycket nakna naglar den här månaden, jag har inte ens börjat lacka med Skyfall-kollektionen än. Har dock planer på att börja med den så fort det har blivit 2016 - tills dess passar jag på den här punkten.

Frisyr: Jodå, det hamnade en brun toning i mitt hår i varje fall - fastän jag sa att jag skulle sluta färga håret. Känner igen mig själv bättre i spegeln nu.

Kläder: Ge mig mysiga tröjor och mjuka byxor och ge mig dem nu! Och en pyjamas med rävar på såklart.


Upptäckt: Jag har kommit på en och annan sak om mig själv, men det är en karamell jag tänker behålla för mig själv i varje fall ett tag till.

Extra speciell rolighet: Att hitta biljetter till Adam Lambert under granen. Det hade jag verkligen inte väntat mig.Tack älskling!

Mitt favoritinlägg: "Läsarna i Plejaderna rekommenderar kanske inte..." Främst för att mitt gnäll där fick igång en bra diskussion bland mina bokcirkelsvänner och det nu har utlovats bot och bättring. Får se hur länge det håller.

Årets sista inlägg fullbordat, och med det vill jag så klart önska er ett gott nytt år med förhoppningar om att 2016 blir ett toppenår för oss alla. Kram på er!

2 kommentarer:

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .