fredag 25 december 2015

Pyjamasdagen 2015

När andra tycker att julafton med dess julskinka och julklappar är det bästa som finns, så sitter jag alltid och längtar till juldagen. Årets bästa dag, brukar jag påstå. För juldagen är pyjamasdagen i vår familj. Den ultimata slödagen.

Idag har jag spenderat hela dagen iklädd min julklappspyjamas med rävar på. Rävar! Och jag har druckit te ur min nya Q-mugg. Läst bok, läst fic, tittat på två filmer, gosat, ätit när jag varit hungrig, tittat på regnet, klappat katt. Haft det underbart härligt bara.

En annan sak jag hittade under granen - jag ska visst se Adam Lambert live i april. Alltså... Gissa hur glad jag är över det? Adam Lambert, 007-parfym och Q-mugg under samma gran. Bästa julen på en herrans massa år. Och därmed den bästa pyjamasdagen.

8 kommentarer:

 1. Jag är så glad för din skull som får gå och se Adam Lambert =) Dessutom gillar jag idén med pyjamasdag. Den fanns under min uppväxt, dock utan pyjamas, men målet var att leka med sina julklappar och göra så lite som möjligt =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pyjamasdagen kom till som en del av en nödvändighet på den tiden älskade maken och jag drev butik. Det var liksom enda dagen i december man överhuvudtaget kunde ta det lugnt så då gjorde vi det med råge. Och så höll vi fast vid det. Vissa saker är förr bra för att ge upp.

   Radera
  2. Ah, då förstår jag ännu mer =) Min mamma hade leksaksaffär :)

   Radera
  3. Åh. Herre. Gud. Kan ju bara ana hur mycket hon hade att stå i i december.... :/

   Radera
 2. Du får åka till Sweden Rock, Adam Lambert kommer tillsammans med Queen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope. Inte ens Adam Lambert kan locka mig till en rock-festival. Jag är ju ett popsnöre! Helst ett elektroniskt sådant. Och Queen har aldrig varit sådana storfavoriter att jag anser det vara värt pengarna, hur mycket AL det än är som står vid micken. Du får busvissla ÅT mig helt enkelt. =D

   Radera
 3. Sonen frågade igår om han fick ringa Chillipojken eller om det ens var någon idé. Jag svarade ja och nej på det för vi känner ju er :D
  Själva firade vi jul på juldagen, jag trodde ju att de skulle kunnat göra det utan mig men de hade visst runnit ut i sanden bara för att jag jobbade :) så jag personligen fick fira två jular. Den ena väldigt olik alla jag firat förut men nog en av de bästa :D Mångkulturell jul for the win!
  Vi har vår pyjamasdag idag, i alla fall jag, sonen har det inte, men det visste du nog redan.
  Kul att du fick så himla bra julklappar, grattis till det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej - pyjamasdagen är lite av en helig ko hemma hos oss så det är sällan någon idé att ens försöka få "leka" med någon av oss.
   Fint att höra att du fick fira en underbar jul även om det inte var med den egna familjen. Man kan kanske må bra av inblickar i annan kultur ibland också. Det är väl så man lär sig saker, har jag fått för mig. =D

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .