lördag 28 september 2019

Nagellacken i september

Nu är vi så pass nära månadsavslut att det känns som en idé att visa upp lacken jag burit denna månad. Jag tror inte jag kommer lacka om mer, om jag inte toktröttnar på det jag precis målade på. Jag bad nämligen E hjälpa mig och hon valde "de fulaste lacket i lådan", för så rar är hon när hon är på busigt humör.

Jag visar septembers lack i den ordning jag bar dem.


A England, The godhead fires
Min favorit från Burne-Jones Pygmalion-kollektionen, med sin gammelrosa nyans.


Depend, Wish for joy #5075
Från 2018 julkollektion plockade jag fram ett hallonrött lack med prismatiska flakes.


OPI, What wizardy is this?
Jo, jag köpte den mest för namnet. För brunt sandlack med lite guld i är kanske inte direkt det roligaste.


OPI, March i uniform
Mer lack från en julkollektion. Denna svärtade blå var en av mina förhandsfavoriter från Nutcracker-kollektionen, och jag blev inte besviken.


OPI, Reykjavik has all the hot spots
Jag har faktiskt glömt bort att skriva in när jag bar det här lacket, men jag har för mig att jag bar en massa OPI på raken, så vi kan lika gärna peta in det här. Jag var sugen på något dämpat, och valet föll på detta gråsa skimmerlack. Inte alls så dumt att vila ögonen med en stund.


A England, Mrs Danvers
Det finns en stor chans att Mrs Danvers blir septembers favoritlack. Svart med jättemycket holo. Hjärtögon på det.


Pahlish, Grindewald
En annan favorit. Dammig mellanlila med gulflakes. Finns tyvärr inte kvar hon Pahlish.


Depend 7Day, Bring your own sunshine
Det enda lacket som (hittills) fårr följa med mig hem från affären i Depends höstkollektion Independent woman. En härlig gul nyans, lite dammigare än vad mina bilder visar, och inte jättehemsk att måla med, som gula lack kan vara.


OPI, It's a girl! + Princesses rule! + H&M Beauty, Bijoux
Sist ut - E:s monstrositet. De fulaste lacken i lådan var alltså babyrosa jellylacket It's a girl, som jag toppade med H&M Beauty Bijoux - syns på lill- och ringfinger här, ett kopparfärgat glittertopplack. Och så rosa skimmerlacket Princesses rule! i kombination med det. Skira som attan alla tre, men nu är jag av med dem från otestade lådan i varje fall. Silverlinings och sådär.