onsdag 21 oktober 2020

Novembers Bullet Journal-sidor

Planer för november börjar formas och därför är det dags att göra sidor för sagda månad i min bullet journal, så att jag har någonstans att skriva upp dessa planer. 
Lite som vanligt har jag gjort novembers sidor grå, för det brukar ju hela månaden vara ändå. Svart och brunt hittade också in på sidorna, samt en wasshitejp med höstlövskänsla.

Månadsöversikt/startsida. Är för en gångs skull ganska nöjd med den, särskilt att jag lyckades räkna rätt och få in de där utstickarna både uppe och nere. Kan vara lite sisådär med utrymmet om jag inte tänker till lite extra.

Sidor vi ser varje månad. Böcker och nagellack, kassaboksblad...


... Månadens bok och vanorna, En rad om dagen.


Samt veckouppslagen. Eftersom det bara krävdes fyra sidor för novembers veckouppslag visar jag alla fyra. Jag gillar det här upplägget med en vecka per sida, precis lagom för mig.
Alla citaten den här månaden är från "Scorpio races" av Maggie Stiefvater som jag planerar att läsa om i november, bara för att boken börjar med ett novembercitat. Och för att den är väldigt bra.


Det var november det. Klurar redan lite på december, och har även börjat smida planer för 2021. Blir högst troligt en vinröd bullet journal nästa år.