torsdag 26 maj 2011

Utflykt

Hur man märker att skolåret snart är slut - alla dessa "fester" som ordnas på skolor (och förskolor) runt om i landet. Drop-in fika här, en konsert där, lite träffas-och-ha-det-mysigt-innan-sommarlovet. Och så alla dessa matsäckar som man ska göra.

Den här veckan har varit extrem. I måndags skuttade lilla A in i köket med en skrynklig lapp han hittat i ryggsäcken.
- Vi ska på cykelutflykt idag och ha med oss fika! Bara att dra fram brödet, smöret och osten igen.(Note to self - kolla ungarnas väskor lite bättre nästa läsår...)
I tisdags var jag lite mer förberedd på att lilla E skulle ha friluftsdag med cykel på schemat. Och så en fikamatsäck till det. Jag var däremot inte riktigt lika förberedd på att hon skulle komma hem från sagda utflykt med meddelande om att hon minsann skulle på samma cykelutflykt som lilla A, och därför skulle ha matsäck även på onsdagen. Hon kom hem med punka på cykeln också.

Och idag är det torsdag. Lilla A har friluftsdag med cykling och fiske. Och matsäck. Ikväll ska vi på utflykt med lilla E:s klass. Där vi självklart ska äta medhavd picknick.

1 kommentar:

  1. Här är utflykterna lite längre än bara en utflykt. I natt är dottern borta och i morgon försvinner sonen tills på lördag. Men på lördag måste vi ha med medhavd matsäck och bege oss lååååångt ut i skogen för att möta upp dom :D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .