fredag 13 april 2012

FredagsFilmen: The Raven

Nu ni. Den här fredagen ska jag sukta efter en film som inte ens haft premiär än. 18 maj går den upp på biograferna i det här landet, om jag ska tro på informationen jag har fått från IMDb, på SF hittar jag ingenting nämligen, men jag kanske inte letade ordentligt.

Och vad är det då som lockar lilla mig med "The Raven"? Inte bara att John Cusack spelar huvudrollen, inte heller att han spelar Edgar Allan Poe. Filmens handling lockar den också - faktiskt. Det är nämligen så att det härjar en mördare... som begår sina mord som Poe skrev dem. Gissa vem som till en början blir misstänkt? Gissa vem som ger sig in i jakten? Gissa vem som vill gå på bio?

Utfärdar en liten liten varning om du tittar på trailern här nedan,  den börjar nämligen lite... häftigt. Jag hoppade till i varje fall.


Kan väl nämna att den är regisserad av James McTeigue som även regisserat "V för vendetta" om du tycker sådant är kul/viktigt att veta.

"The only man who can stop a serial killer is the man who inspired him."

4 kommentarer:

  1. Det där verkade ju inte så dumt! Kan nog också tänka mig att se den. Fast jag är snål när det kommer till bio så jag väntar nog tills den går att... *host host* "köpa" :)

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Du inte bara får - du måste. :)

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .