onsdag 4 april 2012

Game of omotiverad sexscen

Nej. Nu fick jag nog. Jag har försökt i ganska många avsnitt nu att tycka att "Game of thrones" är bra, men det går baske mig inte. Kanske att jag är aningen intresserad av att läsa böckerna, men mer blir det liksom inte.
Förra veckan avstod jag att titta helt och hållet och läste istället. Missade tydligen när den jag tyckte allra minst om fick en krona av smält guld (som har ovanligt låg smältpunkt, ber min vän Penko att få påpeka) men i övrigt tror jag inte jag missade något vidare värst eftersom jag inte hade några problem alls att hänga med i kvällens avsnitt. Och ikväll slog det mig att det finns ingen karaktär i den här serien som jag bryr mig om. Ingen. Jag skiter fullkomligt i dem hela högen. Bara det är ju en anledning att inte titta mer.

Jag har även stört mig något så ofantligt på dessa sexscener som är genom hela serien. Även i scener där det absolut inte finns något behov av det kan det gärna få trippa förbi någon ung barbröstad kvinna som kan visa tuttarna. Eller så kör vi lite omotiverat naket i horhuset samtidigt som vi talar om något som antagligen varit en tankeprocess i böckerna.

Ikväll fick jag se porr. I fyra minuter satt nämligen en av karaktärerna (som jag inte ens har orkat bry mig om vad han heter) och pratade om sitt med två horor som hade sex med varandra. Rätt så grafiskt och utdraget. Så grattis HBO och SVT. Där förlorade ni en tittare.

Det "roliga" i det här är att i det efterföljande snackisprogrammet om serien så talades det om hur väldigt omotiverad den där sexscenen är - genom att visa den en gång till! Det är sånt här som får mig att vilja låta bli att betala min tevelicens.

2 kommentarer:

 1. HA HA jag hade rätt!!! Det var precis den scen som jag själv tog av mig hörlurarna, tittade på min maken och frågade om han trodde att det där hade en avgörande roll i handlingen.

  Förövrigt så finns det bara en person vars öde faktiskt intresserar mig och det är systern till killen med den smälta guldkronan. Därför bad jag maken att vifta lite så jag skulle märka det när hon var i bild. Resten skiter jag blanka fasen i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det värst svårt att lista ut? Inte för att jag är en moralkärring, men just där hade jag svårt att se skillnad på "GoT" och valfri porrfilm.

   Bryr mig inte om henne heller. Ett dugg. Älskade maken får titta utan mig i fortsättningen.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .