lördag 27 oktober 2012

Dagens 27 oktober

Hur länge sedan var det inte jag hade en Dagens på den här bloggen? Skitlänge sedan faktiskt. Perny säger att hon saknat dem och jag har också saknat dem. Således gör jag ett försök att ånyo göra Dagens till ett ständigt återkommande inslag - kanske inte dagliga Dagens, men snudd på. Hoppas jag. Ta i trä. Peppar peppar.


Outfit: Leopardmönstrad t-shirt (för jag är en tant), kort svart kjol och om jag varit ute svarta tights. Jag har dock hållit mig rätt så inomhus idag, det vackra höstvädret till trots.
Smink: Nej. Men jag testar just nu IsaDoras Lash growth serum (och mascara de dagar jag sminkar mig) så det ha jag på ögonfransarna just nu. Förebild ses ovan.
Nagellack: Attitude från piCture pOlish. Fråga mig inte om varför de gör sådär med gemener och versaler för jag vet inte.
Doft: Den nya varianten av body lotionen Cocos&Lime från H&M. Doftmässigt föredrar jag den gamla varianten.
Väder: Kallt men soligt.
Klocka: En viss Jaques Lemans som jag favoriserar.
Fika: Kaffe med mjölk och lördagsgodis.
Middag: Bakad potatis med diverse tillbehör. Mums!
Pryl: Alla klockor i hela huset. För i natt blir det vintertid och klockorna ska vridas tillbaka en timme. Varsågoda för påminnelsen.
Sysselsättning: Sovmorgon, läst "Fifty shades of Grey" (har kommit så långt att sexeriet har börjat), storhandlat, grälat på barn, tittat på älskad make som krattat löv i trädgården, surfat, beställt nagellack från over there. Haft en slölördag helt enkelt.
Kvällsdrink: Gin och Schweppes Lemon fusion. Okej men inte lika smarrigt som en GT.
Barnabråk: Mest hela tiden, tack så mycket som frågar.
Kvällsnöje: Ingen aning. En film kanske? Eller Doctor Who?

4 kommentarer:

 1. Vad blev det för nagellack i beställningen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ett enda Color Club-holo till min förvåning. :) Däremot en del från China glaze julkollektion och lite som jag suktat efter ett tag. Gör ett särskilt "titta vad jag har fått på posten"-inlägg när det dyker upp. :)

   Radera
 2. Om du hade barnbråk hela tiden måste du ha hyrt in några för vad jag vet hade vi dina barn här en del av dagen ;) och då bråkade dom inte alls. Och Chilipojken kom ihåg det jag glömt varje gång men varit noga med att tänka på när ni inte varit här :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Orkade inte skriva ut att de kanske eventuellt hållit sig i skinnet när de besökte er. Men faktum kvarstår att de bråkade ungefär varenda minut när de var i min närhet.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .