onsdag 31 oktober 2012

Glossybox oktober, The beauty of a Geisha

För en gångs skull, efter 7 sorger 8 bedrövelser och en eller annan bortslarvad box så har min prenumeration på Glossybox den här gången funkat helt felfritt. Upplever gärna det fler gånger faktiskt. Det är en trevlig känsla att komma hem och hitta en låda i brevlådan. Det där är ju också ett extra plus i kanten, att jag fick den i brevlådan. Har fått hämta ut den på Postens utlämningsställe de flesta gångerna trots att vi har en stoooor brevlåda. Så stor att den i dag hade sällskap av en gratistidning, två vita fönsterkuvert och tre ganska så tjocka försändelser till min man...


Boxen har den här månaden ett japanskt tema och är inspirerat av geishornas skönhetsideal. Produkterna ska spegla vithet och renhet. Kul tema tycker jag som dessutom har en japanskt överintresserad dotter, men jag är inte supernöjd med min låda. Det här är vad som låg i den i varje fall.

Chokladkakan Geisha Dark är en nyhet från Fazer och ligger i som en liten bonusprodukt. Sådant gillar jag - ska bli god att prova.

Från Beauty Bird kommer en väldoftande exfolierande tvål. Doftar himmelskt, men kanske inte direkt vaniljigt som påstås. Att jag sedan har jätteroligt åt att den innehåller bitar av persikostjärna är en helt annan femma. Någon mer än jag som tror det ska vara kärna och inte stjärna? Fullsizeprodukt som kostar 89 kr/75 gram. Vegansk.

Nails Inc. är ett sådant där nagellacksmärke som jag hört talas om och varit nyfiken på. Alltså är det jättekul att få prova det. Men jisses vilken tråkig färg! Guld med silverskimmer? Gäsp. Provstorlek på 4 ml, i fullstorlek kostar den 159 kr/10 ml.

Jag har redan testat och förkastat Garniers BB cream som jag tyckte var alldeles för torr för mig och mitt fuktfattiga nylle. Här kommer den i en ny formula för känslig hud och genast känner jag att det blir lite intressant. Fast visst är det lite illa när nyansen light känns aningen för mörk? Fullsizeprodukt på 50 ml, värd 119 kr.

Brilliant smile bidrar denna gång med en munskölj som ska hjälpa mot ilningar plack och karies samt hjälpa till att lösa upp ytliga missfärgningar så att de blir lättare att borsta bort. Intressant. Provprodukt på 30 ml, fillsize är den på 250 ml och kostar då 198 kr.

Aussie är ännu ett sådant där märke som jag velat prova länge och här får jag tillfälle till det med en produkt som jag spontant känner är spot on till mig och mitt risiga hår. En intensivinpackning vid namn 3 minute miracle constructur. Ska se om den kan göra mirakel med mitt hår. Fullstorlek (trots att den är pytteliten) 75 ml till ett värde av 59 kr.

Riktigt längtar in i duschen nu. Du då?

4 kommentarer:

  1. Å jag vill ha en riktig "persikostjärna", jag tror det hade varit fint ^^

    SvaraRadera
  2. Haha, jag hade också roligt åt det där med persikostjärna :3

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .