fredag 19 oktober 2012

FredagsFilmen: Iron sky

Senast sedda film får bli denna veckas FredagsFilm. Ett finskt-tyskt-australiensiskt science fiction-samarbete. Det ni! "Iron sky finns" hos din närmaste dvd-uthyrare.


Året är 2018 och USA är först med att landsätta en besättning på månens baksida. Om man bortser från de nazister som flydde dit vid andra världskrigets slut, byggde en bas där för att kunna återkomma till jorden och erövra den.

Det här hade kunnat vara en riktigt bra film. Budgeten finns helt tydligt där, det är snygga effekter och hela faderullan, och jag undrar vad som gick fel. För skådespeleriet är så dåligt att jag hoppas att det är dåligt med flit. Bäst med den här filmen var soundtracket, och då gillar jag inte ens Laibach. Ni kan gott välja en annan film, om ni nu inte gillar kalkonprylen är klart...

2 kommentarer:

  1. Jag såg ju den men den gav inga bestående intryck tror jag... har för mig att jag tyckte att idén var suverän och det färdiga resultatet sådär.

    SvaraRadera
  2. Lite så jag känner också. En och en halv timme av mitt liv jag aldrig får tillbaka.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .