måndag 8 oktober 2012

Tre tomma no.11

Japp, det gick undan att få ihop en till trea. Nästa är dessutom redan påbörjad... Den här gången har jag något så ovanligt som en produkt som ska till glasåtervinningen som har tagit slut.
På tal om glasåtervinning - jag var till en återvinningsstation igår och blev helt bestört när jag såg att någon dumpat planglas och lysrör vid glaskuporna! Planglaset får man vackert ta till en återvinningscentral och lysrören är faktiskt miljöfarligt avfall! För i helv...

Nåväl, här är vad jag tömt sedan sist.


Marrocanoil light fick jag med i min första Glossybox och jag älskar den. Älskar. Sådär så att jag nästan gråter en skvätt över att den är slut. Doftar fantastiskt! Påminner mig om fin rökelse. När jag använder den här sitter jag ganska ofta med en hårslinga under näsan. Om jag kommer köpa igen? Hell to the yes!
Betyg 5/5

Läppbalsamet Milk & honey från Nivea Pure & natural köpte jag i en förhoppning att den skulle ersätta min favorit Honey stick från The Body Shop som de tagit ur sortimentet (dumma!). Jag har kämpat på med den det här under ganska lång tid men nu är den äntligen slut. Cerat som bara glider runt på läpparna som en kletig hinna kan jag vara utan.
Betyg 3/5

Cliniderms dagkräm från serien Age Correct har tagit slut den med. Har bara en liten skvätt nattkräm kvar innan den här hudvårdserien är lämnad till handlingarna. Jag har bloggat om den förut så jag nöjer mig med:
Betyg 3/5

2 kommentarer:

 1. Det är så himla mycket galet som hamnar vid återvinningsstationerna...
  Vi hittade porlin en gång, en hel uppsättning tallrikar som det inte var det minsta fel på. Tog hem dem och diskade dem supernoga och använder dem istället. "Återvinning" när det är som bäst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gud ja vad mycket konstigt man kan hitta! Har sett dunkar med frityrolja en gång! Misstänker pizzerian som låg 200 meter därifrån...

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .