onsdag 4 september 2013

Säsongssammanfattning: True blood, säsong 5

Sisådär. Älskade maken och jag är bara en säsong ifrån att vara i synk med USA. SVT är fortfarande två säsonger efter även om de äntligen fått tummen ur och börjat visa säsong 4. Vi kommer dock ta "True Blood"-paus nu och titta på de två sista säsongerna av "Dexter" som TV6 tydligen tyckte de skulle låta bli att visa.
Men nu - sammanfattning av den femte säsongen av "True blood". Gimme five!

Bildkälla Fanpop!
Favoritavsnitt: 5x10 "Gone, gone, gone". Det mest innehållsrika avsnittet på hela säsongen, med ett par av de mest känslosamma scenerna när Jessica uppfyller Hoyts önskan innan han far till Alaska.
5x11 "Sunset". Här händer det nästan lika mycket som avsnittet innan. Jag gillar det, när det är action så man knappt hinner blinka för att man kan missa något.

Favoritkaraktär: Alltså - jag är bra förtjust i Lafayette. Och i Pam. De är ungefär lika oimponerade och ironiska.

Favoritpar: Lafayette och Jesus. Ja, jag vet att Jesus är död men den där scenen i bilen... "Are you fucking real?" "Does it matter?"


Bäst i säsongen: Samma som favoritkaraktärerna och favoritparet.

Värst i säsongen: Hela grejen med vampyrerna och Lillith tyckte jag var ganska så tråkig. Värst av allt var dock scenen där en vampyr åt ett barn. Tack för påminnelsen att vampyrer inte några gosiga grejer, men blanda fan inte in barn i det! Typ.

Övriga kommentarer: Ganska medioker säsong. Eftersom hela vampyrgrejen var tråkig med Lillith, och sektbeteendet så var jag uttråkad mer än en gång. Lite spännande att se vad det ska bli av Billith nu, dock.


4 kommentarer:

 1. Har du sett säsong 6? Den är bättre än säsong 5, som jag inte gillade alls, främst pga allt snack om Lillith. (jag gillar Lillith bättre i Supernatural ;) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte tittat på den säsongen än, spar den tills efter vi har sett klart på de två sista säsongerna av "Dexter".

   Radera
  2. Okej. Dexter har jag liksom glömt bort. Jag har bara sett t.o.m. säsong tre,

   Radera
  3. Det var ju några säsonger där jag bara tittade för att älskade maken gjorde det, men nu på slutet är det riktigt bra. Får se om det håller hela vägen.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .