måndag 5 januari 2015

Söndagspromenad en måndag

Hittills har 2015 varit ett underbart år. Hoppas det håller i sig. Jag har umgåtts med trevliga människor, firat Chilipojkens 14-årsdag och tagit det allmänt lugnt. Sådär så att man glömmer vilken veckodag det är. Idag känns som söndag till exempel, fastän att det är måndag, så vår promenad idag kanske inte var en söndagspromenad fastän den kändes som en sådan.

Vi begav oss idag till favoritstället Oset, vid Hjälmaren. Vare sig massor med fåglar eller söta kossor, men väl underbart vinterväder och isbelagda vatten. När vintern är som vackrast fastän att det är barmark. Typ.Den där lille pysen som går snett framför mig här, har snart vuxit ifatt mig. Fastän att det känns som att det var förra veckan sedan vi kom hem med honom från BB, på ett litet ungefär.

Här brukar det vara massor med långhåriga kossor och ungefär tusenmiljarders fåglar. Nu fruset gräs och fruset vatten. Vackert det med i all sin karghet.


Lilla E och jag vände näsan mot solen och bara njöt en liten stund. Dagsljus är viktiga saker så här års så passa på att njut.


Extra långa skuggor när solen låg på i ryggen. På vänster sida här såg vi både fågelbord med massor av fåglar, samt bävergnagda träd.


Vi parkerar alltid vid Naturens hus och vandrar över den här bron för att komma till Oset-sidan. Det mesta fågellivet vi såg idag var de här änderna, och de är ju söta de med.

Sedan åkte vi hem till den här killen. Mattes lilla pälsboll!


2 kommentarer:

 1. Å vad det ser trevligt ut!
  Min lillebror har vuxit om mig nu, så jag är kortast i familjen igen efter att ha sluppit vara det i 13 år. Det känns inte riktigt okej faktiskt! De växer för mycket de där små liven ^.^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ger det max två månader så är han ifatt mig sedan. Älskade lille unge. :D

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .