onsdag 31 december 2014

Årsfavoriter 2014

Vet ni vad - det här är årets sista inlägg och i och med det har jag gjort 365 inlägg i år, ett om dagen. Tror jag ska unna mig lite vila en dag eller två innan ni får något nytt att läsa. Det har varit väldigt mycket med flit jag har sett till att den här bloggen fått ett inlägg om dagen under ett helt år. Dels för att utmana mig själv men också för att bevisa en sak för mig - det kan bli bättre. Ett år kan innehålla så mycket och det är värt det att hålla sig kvar, även om det kan se svart ut ibland.

Och jag har haft favoriter i år - det kan ni haja! Favoritinläggen har varit en av mina favoriter i år, om jag får vara lite vitsig. För det är viktigt att se att det finns saker att glädja sig åt, även om man måste fundera ett varv eller tre ibland.

2014 års favoriter kommer alltså här. Gott nytt år raringar. Vi ses 2015!

KläderAlltså - det här med att börja köpa överdelar på herravdelningen har varit ett snilledrag från min sida. Och de där supermysiga t-shirtklänningarna och mönstrade legginsarna från Monki har blivit lite av favoriter. Några av mina favoritoutfits från i år ser ni nedan.NagellackJag har gjort en Topp 20 av mina nagellack 2014 och de finns så klart på nagelbloggen Lackat enligt Mrs Data. I en enda bild ser de ut såhär:Extra speciell rolighetDet har varit en del roligheter i år, men det allra speciellaste och roligaste och ett av mina stoltaste ögonblick i år, var att få gå på Pernys releasefest när "Alvhilda" nådde bokdiskarna.

FrisyrDet är slitet nu mitt rufs. Det är fortfarande på utväxt och jag ljusar fortfarande upp det. Funderar på att slänga in en liten toning i rolig färg så att jag är lite ca-razy vid tolvslaget. Det har förekommit gröna toppar i år - det har det.

Tv-program"Shameless", "Misfits", "Spartacus" och fortfarande "Teen wolf". Fast kanske inte så mycket säsong 4 på den där sista...
FilmYay! Jag har gått på bio i år! Bäst där var helt klart "The maze runner". Filmen var bättre än boken och jag gillade boken.

Bok"Doctor Sleep" av Stephen King och "Livet efter dig" av Jojo Moyes.
Den bok jag läser just nu ligger bra till, men den kommer jag högst troligt inte hinna läsa ut i år. Lite för mycket kvar för det och jag ska faktiskt iväg och skåla in nyåret med goda vänner, så jag hinner inte. Helt okej anledning tycker jag.

Upptäckt: Hej Andrew McMahon. Hur har jag kunnat missa dig?Mitt favoritinlägg från 2014Slår lite på min egen trumma här och inser att jag inte bara lagt upp filmtips, recept och Dagens, utan även en del som ligger mig varmt om hjärtat och som i vissa fall varit roliga.
#hejångest är min personliga favorit från det här året för det har visat sig att bara att skriva det där inlägget var till en enorm hjälp för mig. Den läkande kraften i ord alltså - går inte att förneka.

Det var det. Laters!

4 kommentarer:

 1. Gott nytt år på dig! See you on the other side!

  SvaraRadera
  Svar
  1. On the other side, och tydligen överlevde jag. Och pausade en liten stund men jag är snart tillbaka! :D

   Radera
 2. Nu har jag läst det :)
  Jag har ju inte suttit knappt något vid datorn den här julhelgen vilket varit ganska skönt. Kul att min release fick vara med i ditt års backspegel, det är den ju för mig med så klart :) Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det var ju så himla speciellt och roligt så där funderade jag inte ett dugg. :D

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .