fredag 26 december 2014

FredagsFilmen: The holiday

Mitt emellan jul och nyår kanske det kan passa bra med en film som utspelar sig just precis den här tiden på året. Som den romantiska komedin "The holiday" gör. En lite puttesnuttig film om att hitta kärleken på oväntat sätt, med Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack Black i de bärande rollerna och med en underbar prestation av Eli Wallach som Hollywood-veteranen Arthur.

Bilkälla Papy streaming
När Hollywoodbaserade Amanda gör slut med sin otrogne pojkvän och bestämmer sig för att hon ska resa bort för att glömma honom, byter hon bostad för några veckor med Iris i England. Iris har i sin tur precis fått veta att mannen hon älskar har förlovat sig med en annan och känner även hon att det är dags för ett miljöombyte.
Väl på plats i Iris lilla stuga ångrar sig dock Amanda och vill tillbaka till sitt varma hem i Hpllywood, tills Iris bror Graham knackar på dörren.
Iris möter Amandas granne Arthur, som hjälper henne att få tillbaka sitt självförtroende. Och när Miles dyker upp utanför Amandas hus finns det fler anledningar att stanna kvar en stund i Los Angeles.


"So... Where do I want to go, by myself, depressed, at Christmas?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .