tisdag 17 november 2015

En vanlig jädra måndag

Ja, idag är det såklart tisdag, men igår - då var det måndag. Och jag roade mig med att lägga upp foto i timmen på Instagram, @mrs_data hetar jag där. 
Varje timme klockan halv-någonting, från halv åtta på morgonen till halv elva på kvällen lade jag upp ett foto på vad som hände just då i mitt liv. Och jag gör ju inte många knop om dagarna, så är det ju. Men så här såg det ut i varje fall, 16 november 2015 i mitt liv. Bildspam - så klart.


Missade jag någon timme så var det halv sju, för då låg jag kvar i sängen och trynade fortfarande. En timme senare, 7:30, var jag dock nyäten och tittade på solen som gick upp över hustaken.


8:30 satt jag i schäslongdelen av soffan och läste, lite som vanligt så där. Just nu läser jag "Forever" av Maggie Steifvater. Det som förut var sista boken i trilogin om vargarna i Mercy Falls, men som nu är bok 3 i serien.


9:30 hade jag precis fixat i ordning mig för dagen och valt att spray på lite dofta-gott i form av White woods från Clean. Den är min, men jag gillar den på älskade maken också så han lånar ibland.


Eftersom det var en dag som slutar på -g så tittade jag på tv. Jag har nyss börjar ett nytt maratonprojekt i form av "Fringe". Första säsongen sammanfattas högst troligt i helgen.


11:30 var jag hungrig och ville äta lunch så då gjorde jag det. Lite smått och gott från kyl och skafferi kan bli så här trevligt. Det som tog tid var att koka ägget.


12:30 hade jag precis klivit utanför dörren för att ta dagens promenad. Jag gick bort och hämtade de där gulliga hundarna jag promenerar med och tog en svängom i grannskapet med dem. Leggins, klänning och kängor är från HM, sockorna har mamma stickat. Hon är liksom bäst på det sättet.


13:30 hade jag precis sjungit klart dagens mantra nere i min studio. Pilatesbollen är Stora J:s. Hon fick den när hon fyllde år förra året och har använt den inte ett dugg flitigt sedan dess.


14:30 var det dags för lite mellis. Yoghurt, müsli och en kopp te. Vare sig dagens första eller sista tekopp, men den enda som hamnade på bild.


15:30. Om jag spelar Candy crush Soda Saga? Och har fastnat på bana 420? Ja och ja.


16:30 var det en katt som tyckte att jag skulle ge honom vatten, så då gjorde jag det. Han har sina idéer den där pälsbollen.


17:30 var jag i full färd med att laga middag. Kycklinggryta med ris och ugnsbakad blomkål. Det var gott. Någon i det här huset som påstår sig inte tycka om blomkål tog mer av den. Han erkänner att det kanske är gott. Trots allt.


18:30. Tände ett ljus.


19:30 läste jag fanfics på datorn och åt glass.


20:30 tvålade jag till mig. Tvättade nyllet helt enkelt. Man måste väl ta hand om fejset liksom.


21:30 satt jag och läste bok igen och hade fått gosig katt i knät. Man kan ha det värre. Just nu ligger han bredvid mig med ena tassen över nosen. Söt som en sockerbit eller tusen.


22:30. Dagens sista bild. Så här glad är jag när jag får borsta tänderna. Godnatt!

2 kommentarer:

 1. Haha my cats never do that with running water! Looks cold in the morning and you get to bed earlier than me ;-) Haha and that's including the 1 hour time difference ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. My cat ALWAYS drink his water from the tap. Stange creature that...
   I'm normally in bed by eleven. Mostly 'cause my husband is an early riser. I do consider myself a night person though. So yes, i brushed my teeth and went to bed and then I red for about halv an hour before it was lights out and I was staring up at the celing before I fell asleep.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .