onsdag 4 november 2015

Säsongssammanfattning: Battlestar Galactica, säsong 3

Som vanligt är det spoilervarning på säsongssammanfattningarna.

Älskade maken och jag har bestämt att "Battlestar Galactica" har fem säsonger och inte fyra som IMDb påstår. Det betyder att vi har 21 avsnitt kvar och vi kan väl säga som så att det tar emot lite. Den här tredje säsongen har vi nämligen varit rörande överens om att den varit tråkig och oerhört segtittad. Vårt mål är dock att vara klara med serien till årsskiftet. Hoppas den tar sig igen i slutet..

Bildkälla Evil geeks

Favoritavsnitt: 3x09 "Unfinished business" Under en boxningsturnering på Galactica kommer känslor till ytan och vi får i tillbakablickar veta hur livet var på New Caprica och vad som orsakade brytningen mellan Kara och Lee.

Favoritkaraktär: Ingen. Alla var ganska dumma i huvudet och osympatiska och jag tyckte inte om någon alls.

Favoritpar:  Inget.

Bäst i säsongen: Vad är egentligen bäst i en säsong när man bara har ett enda avsnitt som man liksom gillade? Ingenting, är nog svaret. Det har varit på vippen att vi gett upp ett par gånger till och med.

Värst i säsongen: Det mesta, men kanske allt det sega och utdragna tempot. Kill. Your. Darlings.

Övriga kommentarer: Men snälla någon. "All along the watchtower"? Really?

2 kommentarer:

  1. Jag och maken pratade lite om det och det var någonstans (tror det kan ha varit precis där ni är nu) som vi också tyckte att det var segt och att vi nästan gav upp. Men, vi gjorde inte det och vi är glada för det eftersom det hände något som vände intresset. Jag hoppas ni känner så ni med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kan ju inte bli SÄMRE känns det som. Men när det känns lite som att göra läxan bara för att BSG har nörd-credd så... I just don't get it. Yet.

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .