måndag 30 oktober 2017

Summer 2017 från Polish Alcoholic

Som jag hintade om igår så har jag full kollektion av Polish Alcoholics sommarkollektion från 2017. Skaparen av Polish Alcoholic heter Sabrina, och befinner sig i Nederländerna. Lacken hittas lättast på Etsy, och det är så jag köper mina. Tyvärr har två av lacken i den här kollektionen tagit slut, men vi tittar på dem ändå. Snyggast först som vanligt.


Jag trodde inte ens själv att jag skulle tycka mest om Funky Town, men det gjorde jag. Så är jag svag för lite fulgula lack också, så egentligen är det kanske inte så konstigt att det hamnade i topp.
Det här är ett krispigt gult som får mig att tänka på citroner. Fullsmockat med holografiskt skimmer och flakies som sägs vara indigo - själv tycker jag det ser mest grönt ut.
Som alltid med gult är det inte superlätt att lacka med, men det är inte alltför besvärligt. Och så är det sprakelisprak i solen. Och gult! Gult är inte fult.


Sweet Little Lies är ett gräsgrönt lack med flakies och skimmer som skiftar i blå och lila nyanser, ibland kan man se en hint av rött också. Sjusärdeles snyggt!
Jag köpte sommarkollektionen i två omgångar, för att jag trodde att jag inte ville ha alla, och Sweet little lies var med i den andra omgången. Silly me.


Även Solid As A Rock hamnade i den där andra omgången införskaffade lack. Silly me igen! Vit bas med glitter i alla färger man kan tänka sig. Swoonar lite.
Tyvärr slut i butiken.


Bilderna gör inte Disco Inferno rättvisa. Det här lila lacket med färgskiftande flakies är så sablans snyggt att det nästan hamnade i toppen. Överhuvudtaget är det så att de flesta lacken i den här kollektionen hamnar i toppen, för de är ungefär lika snygga hela bunten.


Tainted Love. Jag antar att ni har märkt vid det här laget att lacken fått namn efter sånger som var poppis på den tiden jag växte upp. Kunde ha köpt dem alla bara för det.
Tomatrött med en rosa skiftning och flakies i svart och vitt. Ja tack.


Det enda lacket i kollektionen jag blev aningen besviken på är Wind Of Change. Inte för att det är fult, för det är det inte, men det var inte vad jag väntade mig. Jag väntade mig att det här skulle vara min topplacering nämligen, och så hamnar det i botten.
Anledningen till det är att basfärgen var en annan än vad jag trodde. Jag trodde det här skulle vara en himmelsblå som de färgsskiftande flakiesarna som dominerar den här kollektionen skulle kunna få fritt spelrum i. Istället var det en ganska mörk teal som flakiesarna drunknade lite i. Det är fortfarande snyggt, i rätt ljus, men inte snyggt.
Slut i butiken.

4 kommentarer:

 1. These are all lovely! Hard to pick a favourite! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Very difficult, since so many of them are pretty. Depends om which day it is, really. C:

   Radera
 2. Riktigt coola naglar med klös i grwww :) haha

  Hoppas du får en kanon helg :)

  LOVE Maria​

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! C:
   Jodå, helgen var fin. Fick porterstek hos sväronen, och det är ungefär det bästa som finns.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .