måndag 18 december 2017

Lägesrapport

Snacka om sämsta helgen ever.
Vaknade i lördags med ont i nacken och huvudvärk. Fick smärtstillande gel inmasserat av älskade maken, tog en tablett och gjorde mig fin, för jag skulle jobba. Hade några trevliga jobbtimmar, trots den där molande värken i skallen, men där tog det stopp.
Kom hem och bara stod och stirrade i hallen. Fick en kopp kaffe och en tablett till av älskade maken. Sminkade av mig illa kvickt och bytte om till pyjamas. Gick och lade mig halv sju. Kunde dock inte somna riktigt för att jag hade så ont. Försökte titta på kvällens filmval, "Alien Covenant", men det gick inte. För högt, för ljust, för flimrigt. Den migränen alltså. Gick och lade mig och grät i stället. Somnade någon gång efter att älskade maken kommit och lagt sig han med.

Vaknade igår. Fortfarande med huvudvärk och ont i nacken. Fick under dagen massage av älskade maken flera gånger - han hittade en massa punkter i halsen som jag skrek av när han petade på dem, så jag tror vi hittade epicentrum. Spenderade hela söndagen med att tupplura, spela spel på mobilen och allmänt vegetera. Så all den där läsningen jag hade tänkt spendera helgen med blev det inget av. Läste två kapitel innan det började hamra i huvudet. Jag som hade tänkt läsa ut boken. Tack för det...

Vaknade idag. Gissa vem som har ont i andra sidan av nacken idag? Just det.
Dessutom har jag mens.
Sämsta helgen ever. Jag sa ju det.

#PoorLittleBunny

4 kommentarer:

 1. Sorry to hear that. Hope you feel better soon. Your husband is a winner though :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. He's the BEST! Also, he makes me laugh even when I'm in so much pain I want to cry. Life gets easier like that.
   Less pain today and no migrain, yay! :D

   Radera
 2. <3 Migrän suger. Hoppas du fått njuta av julen utan sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Suger så jävla hårt! Man vet att det är illa när man vill att någon ska montera bort huvudet. Blä!

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .