lördag 27 april 2024

Nagellack i april

April har inte direkt varit en fantastisk månad för mig och nagellack. Jag har haft nakna naglar eller överdrivet slitet lack ganska ofta, för just nu är jag tydligen inne i en period där det är tråkigt att ta bort nagellack. Ganska mycket ett krav för att måla nytt.
Fyra lack blev det, eller fem om jag tänker efter, men på fyra manikyrer. De flesta från H&M och två av dem i repris på grund av anledningar.


London Grace x Linda Hallberg, Simone
Jag började månaden med den här godingen från Linda Hallbergs samarbete med London Grace. Simone är en multikrom härlighet som har en vinröd bas och skimmer som skiftar färg från brunt till koppar till rosa. Lite som att gå omkring med en låga på naglarna.



H&M, Teal or no deal
Namnet på det här lacket har lite med innehållet att göra. För teal? Skulle inte tro det. Salviagrön däremot. Nästan lite dammig och dämpad. Bar det så klart på mammas födelsedag, för då vill jag ha hennes favoritfärg på naglarna.



H&M, Red over heals + H&M, Vanilla latte
Helgen efter mammas födelsedag var jag på bröllop minsann. Och jag hade en blus som är röd och beige, så jag tog upp de färgerna i min manikyr. Som jag så klart glömde fotografera fram tills det var dags att ta av den. 



H&M, Let's face the blue!
Lacket som sitter på just nu. Ett sommarhimmelblått lack med skimmer som skiftar i lila och grönt. Ännu ett vackert lack, så jag kommer nog få svårt att välja en favorit den här månaden. Tur att jag har några dagar på mig att tänka över saken.