tisdag 16 april 2024

Senast tömda

Bara tre tomma förpackningar sedan sist. Lite så jag blev förvånad själv över hur lite jag har gjort slut på. Å andra sidan tror jag inte att det kommer se värst mycket annorlunda ut nästa gång, för jag har inte så mycket som sjunger på slutversen i badrummet. Tror jag.


Ica. Ekologiskt certifierad kroppslotion. Oparfymerad.
Favoriten från ACO var fortfarande slut när det var dags att köpa ny lotion, så den här har hittat hem till oss i repris. Frågan är om jag kanske inte tycker aningens bättre om den här, till och med. För den kommer i en tub som är lättare att tömma, och för att den faktiskt är väldigt dryg. Annars är den en helt vanlig hudlotion. Kanske inte kommer byta helt och hållet, men ett prisvärt alternativ.
Betyg 5/5

The Ordinary. Retinol 1% in squalane.
Jag var 50+ när jag började använda retinol. Till skillnad från de där jätteunga tjejerna som håller på att förstöra sin hud med produkter som inte är till för dem... Märker jag någon skillnad? Kan jag inte påstå. Jag har ändå skaffat en ny likadan som den här, när den här började ge med sig, men kommer nog testa med en annan retinol (eller dylikt) när den här tagit slut.
Betyg 3/5

It's skin. Honey. Firm & glow mask sheet.
En riktig favorit bland arkmaskerna. Så pass att jag lyckades köpa dubbletter när jag maskshoppade senast. Det var kanske inte riktigt meningen, men det känns ändå bra att veta att det finns en till i samlingen. Skulle kunna köpa den här i bulk bara för att jag älskar doften så mycket. Fanns den som parfym skulle jag vilja ha den parfymen. Sedan är masken i sig härlig också. Sitter bra, kladdar inte, sjunker in fint. Doftar underbart. Förresten. Sa jag att den doftade gott? 
Betyg 5/5