tisdag 30 april 2024

Aprilfavoriter

Valborgsmässoafton idag. Alltså sista april, kungens födelsedag och dags för mig att kolla närmare på saker och sånt som nått favoritstatus under den gångna månaden.

Blåsippan ute i backarna står.

Bok: Har varit en dålig bokmånad för mig, men jag har läst om en av mina favoritböcker. Så "Cloud Atlas" av David Mitchell.

Film: Lite fattigt även här, för andra månaden i rad. Har dock tänkt en del på filmen "Shirley" efter avslutad tittning, så den får det bli.

TV: "Resident Alien".

Nagellack: Efter att ha tänkt över saken mycket noga (eller något) har jag beslutat mig för Let's face the blue! från H&M. Inte ett lätt beslut.


Skönhet: Inget nytt under solen. Men jag passar på att påminna om att använda SPF. Extra viktigt nu när solen (förhoppningsvis) lyser mer och mer. 

Extra speciell rolighet: Det har varit en månad fylld av roliga saker, men två sticker ut lika mycket fast av olika orsaker. Det ena var att E flyttade hemifrån. Mammas stora tjej. Det andra är att jag fick äran att vara med när min brorson gifte sig. Mycket trevlig tilldragelse, minsann. Bara kärlek.

Favoritinlägg: Alltså, de där kycklingköttbullarna är ju bra goda alltså...