onsdag 16 september 2009

Boktips tack!

Jag är mellan böcker just nu, och det känns typ JÄTTEJOBBIGT! Jag är en bokmal av rang och enligt mig finns det inget värre än att ha läst ut en bok utan att ha en ny på gång. Nu är jag där. Jag har ingenting att läsa. Det är värre än känslan av att ingenting ha att ha på sig när man ska på partaj. Det är inte direkt så att bokhyllorna gapar tomma här hemma, men jag har ju redan läst allt av intresse minst en gång.


Nu kommer Perny tycka att jag ska komma och låna den där Stephen King-boken av henne, men det är mer en biografi/handbok och jag vill ha en roman. Inget historiskt tjafs, som älskade maken försöker med, och inga biografier om eländiga eller icke eländiga liv. Absolut INGET där barn far illa.


Ge mig boktips - snälla. Jag går upp i limningen!

2 kommentarer:

  1. Röde orm, tidsresenärens hustru, djävulen bär prada, hanteringen av odöda. Räcker det eller vill du ha fler, du kanske rent av redan har läst böckerna.

    Vill även bara påpeka något som inte alls hör till det här inlägget, vår son har nu börjat titta på star trek och är hittills hooked :) självklart kollar vi voyager.

    SvaraRadera
  2. Röde orm har jag läst. Djävulen bär Prada har jag sett (och tyckte inte om). Hanteringen av odöda och Tidsresenärens hustru tar jag till mig.

    PS. Du och ditt Voyager... ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .