måndag 14 september 2009

Mrs Data är en bitch!

Kan inte rå för att jag känner mig lite bitchig och elak när jag i tankarna skickar modepolisen på folk. Men.....

Är det verkligen tjusigt att vika upp sina jeans i ett enda jättehögt uppvik (sisådär 30 cm) som gör att jeansen blir FÖR KORTA och sedan matcha detta med ett par jävla tubsockor!!! Det gjorde faktiskt ont i ögonen på riktigt. Var glada att jag inte har nån bild, hon väntade på bussen och jag cyklade förbi, men bilden brände fast på näthinnan.

Är det inte snudd på barnmisshandel att låta sin drygt 6-årige son ha hockeyfrilla? Jag vet att det var modernt för 20 år sedan, men frågan är om det snyggt ens då? Fast pappans jacka tydde på att allt från 80-talet var bra. Det var nog därför han inte hade tvättat håret sedan 1986.

Jag sa ju att jag var en bitch idag....

3 kommentarer:

 1. Att du inte smackade upp snubben ordentligt så han lärde sig!


  När kommer du förbi och hämtar boken då? Du vet att om du inte skyndar dig kanske den tar slut!

  SvaraRadera
 2. Hur kan den ta slut? Den var ju din? Eller betyder det att jag får behålla den i varje fall? ;)

  SvaraRadera
 3. Nej nej nej, inte behålla, bara låna, men det är väl klart att böcker tar slut, den tog slut för mig uppe på Loka, efter det har ännu en bok både hunnit börja och sluta och ännu en har börjat, den har inte hunnit sluta än däremot men jag jobbar mig mot slutet för varje ord jag läser...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .